打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

回復  Charlie1012

你自己都話 即使假設完都無可能現實做到假設左既屬性格數 咁你假設黎做乜?又要假 ...
Cavalier 發表於 22-10-2013 22:52

連環殺陣重量+1係等餘重量+0終極殺陣
咁就可以假設終極殺陣+2重量等餘+3重量連環殺陣

黃金WA2000 +8係等餘普通WA2000+11添啦 點解唔可以假設?
回復 支持 反對

我發現自己的嘴也蠻狠蠻賤的!
哈哈, 不這樣又怎對得起"血映雪"三個大字呢?
媽的, 難怪某個狗屁版主整天說我 ...
血映雪 發表於 22-10-2013 22:58

你一定係係大陸讀書果陣飲得過期人奶多
搞到你又有老人痴呆又有妄想症
你的樂古AC是用別人的 你的遊戲AC同樣是用別人的
你將來的老婆也是用別人的 你的子女都是用別人的
回復 支持 反對

你一定係係大陸讀書果陣飲得過期人奶多
搞到你又有老人痴呆又有妄想症
你的樂古AC是用別人的 你的遊戲AC同樣是用別人的
你將來的老婆也是用別人的 你的子女都是用別人的
Charlie1012 發表於 23-10-2013 05:29

是誰有妄想症不用我多說了吧? 死雞撑飯蓋的智障總會在辭窮時說一大堆屁話...

我不怕告訴你, 我自己的樂古帳號是樂古神手級的...
我自己的遊戲帳號有紫稱和三神器...
所以你啥都不知道就别在這兒亂放屁!

你最後那兩句我連回覆都不屑!
但我好奇想知道怎麼可能會喝到過期的人奶, 這真是古今奇聞, 聞所未聞!
回復 支持 反對

是誰有妄想症不用我多說了吧? 死雞撑飯蓋的智障總會在辭窮時說一大堆屁話...

我不怕告訴你, 我自己的樂 ...
血映雪 發表於 23-10-2013 09:25

你拎你AC出黎兇我 我都唔會怕你
我平時打屍3我都會拍左片 之後重睇 睇下自己係邊部份做錯 邊個位置需要做得更好
有錯就改善 好平常
不過我對你地的批評 我從來無反思過
因為我知你地企圖係咩  你地只係係到白費心機
回復 支持 反對

以下的話是我心平氣和地寫的, 算是為這場混戰畫句號...
我不希望再有人回覆, 包括你和我...

拎你AC出黎兇我 我都唔會怕你
Charlie1012 發表於 23-10-2013 10:35

我根本就没想要唬你, 只是想讓你知道你自己未免有點兒井底之蛙...

我平時打屍3我都會拍左片 之後重睇
睇下自己係邊部份做錯 邊個位置需要做得更好
Charlie1012 發表於 23-10-2013 10:35

玩電腦遊戲而已, 有必要這麼認真嗎?
如果有人把自己的心機和時間這樣花掉, 那麼人人都會說他是毒"能人", 髒字我不寫了!

其實大家並非有心要針對你, 也没心思没閑情耍你...
只是你的那些經典"偉論"太不知天高地厚, 太惹大家反感了...

我明白你的心思, 你是想做樂古"好人c"那種句句金字字準的解說高手...
但我希望你留意, 人家好人c是從權威網站轉述資料或是自己圖文並茂寫解說的!
而並非好像你這樣是說話不放圖的, 你連半張圖都欠奉, 人家憑什麼信你呢?
再加上你在樂古發言時那種自詡權威的口肳和用字, 實在令人覺得你是"冇料扮四條"!
因此樂古的大家都很不滿你...

當大家指出你的不足時, 你卻毫不虛心, 又用諸多狡辯來反駁...
然後搞得大家都從不滿你變成反感你...

當大家反感你時, 再指出你的不對, 你又視之為針對...
結果你以髒字回應, 就令更多人不滿你了, 形成了雙方僵持的惡性循環...

如果我以前說了些什麼令你難受的, 那我在這說聲對不起...
但我想你改善一下自己的回帖風格和態度, 這才是問題的根本...
另外, 精準斧始終是Bug, 是違法手段, 你最好可避則避吧, 我不强迫你...
回復 支持 反對

回復 3243# Charlie1012

事關你當時無講得咁詳盡 加上除左彈匣係可以假設得準確之外 其他既屬性如重量 假設都未必準確
又唔見你當時咁解釋 但一尾話自己冇錯冇錯 又話人地既批評係咩都唔會理 咁你又回番人帖?
回帖話知人地批評你既企圖係咩 人地咪企圖想帶出你講果D所謂既道理好荒謬囉  知人地企圖想點 但又唔知人地指出緊你既錯處
知D唔知D 跟住又一堆廢話回人地 表達能力又欠佳 又唔接受人地批評
回復 支持 反對

以下的話是我心平氣和地寫的, 算是為這場混戰畫句號...
我不希望再有人回覆, 包括你和我...

我根本就没想 ...
血映雪 發表於 23-10-2013 11:28

其實我都沒有過於認真
反而你們對待樂古都比我認真
的確係態度上用詞上我有過無禮和低劣的表現
我係有錯
但我從來沒有想過要成為你所說的人
或許你的提議是正確 因為這裡是樂古
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

事關你當時無講得咁詳盡 加上除左彈匣係可以假設得準確之外 其他既屬性如重量 假 ...
Cavalier 發表於 23-10-2013 16:19

其實我都不明白 你點解咁在意果件事
或者果件事對你影響真係咁大
但事實上版主都沒有接納到你的上訴
對我黎講係過左去 如果你堅持我係錯 或者的確我有錯
我接受版主對我的加分撤銷 理由係用詞不夠清晰令新手容易誤解
回復 支持 反對

回復 3250# Charlie1012

果件事只係其中1個例子 至於你上面同人理論既事 我就唔清楚 但我睇到你又提及呢件事 我先開始回你
版主無接受可能只係當時嘈得太緊要 只係想雙方停止再理論 但至少依加有2人對你件事都有相同睇法
回復 支持 反對

再說下去也是没用的, 不會有任何一方說服得了另一方...
回復 支持 反對