打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

未改之前都好似要3隻屍先可以踢人,唔知我有冇記錯
ZoMble乂幻月 發表於 19-10-2013 03:51

當時?(最小有半年以上)就試過一次

因為我係被踢果個 所以就最清楚 可以肯定得我一隻屍王 而且一定係被我抓到果個人踢
回復 支持 反對

因為我係被踢果個 所以就最清楚 可以肯定得我一隻屍王 而且一定係被我抓到果個人踢
Charlie1012 發表於 19-10-2013 04:47

大概在倒數結束前有人類玩家發起了踢你的投票...
投票時間大概約二十秒, 倒數完後你做了殭屍, 不久便感染了一人...
這時投票時間結束, 你被踢走, 你就覺得是被你殺的那人踢你...

這樣的推理也合理吧?
回復 支持 反對

投票時間大概約二十秒, 倒數完後你做了殭屍, 不久便感染 ...
血映雪 發表於 19-10-2013 11:13 AM

我都覺得似係咁...
回復 支持 反對

投票時間大概約二十秒, 倒數完後你做了殭屍, 不久便感染 ...
血映雪 發表於 19-10-2013 11:13

你中意點推測係你自由 但最好就拎出有力証據

就算係而家都係兩屍就可以踢 還有一種遊戲漏洞係可以向不同陣營的玩家發起投票

如果係以前有人立心不良利用呢個漏洞 情況就更嚴重

但事實上係踢卷濫用問題的確得到改善

証明新機制比舊好

不過如果你仍然常常被踢 可能是你太不幸 我都沒辦法
回復 支持 反對

你中意點推測係你自由 但最好就拎出有力証據
Charlie1012 發表於 19-10-2013 23:07

只看這句, 我就知道我說中了...
對你這種人, 我不用多說...
回復 支持 反對

只看這句, 我就知道我說中了...
對你這種人, 我不用多說...
血映雪 發表於 20-10-2013 10:22

你咪試下 3個玩家 其中2隻殭屍 睇下踢唔踢到囉
你最中意將自己虛構想成事實 講到自己好似係上帝咁 無所不知 真係死笑人
我自己就係當事人 你會清楚過我? 叫你拎証明 你就靠幻想
洗唔洗我拍埋片比你睇下2屍踢人呀?
回復 支持 反對

你咪試下 3個玩家 其中2隻殭屍 睇下踢唔踢到囉
你最中意將自己虛構想成事實 講到自己好似係上帝咁 無所 ...
Charlie1012 發表於 20-10-2013 11:33

我一直都在說我的是推理, 是你自己對號入座以為我在說事實...

我主要否定的是你所說的一個F3零個F4的說法!
因為就算兩隻殭屍玩家就能發動投票, 那麼必定要經過全體人類和殭屍玩家投票!
而絕對不是誰發動投票誰就必定可以將另一玩家踢走...
你被踢走大概是因為你在之前的回合裏用了精準斧!

你口口聲聲說要證據, 我是推測, 哪裏會有證據?
相反, 你自己說得侃侃, "親歴其境"卻没拿出證據, 憑什麼在這兒吵?

你玩精準斧, 被人踢是你活該!
就算有人用强踢外掛踢你, 也没有人會同情你...

我没興趣跟你深究踢人系統有没有漏洞, 只是想來奚落你...
現在我的目的達到了, 你慢慢在你那精準斧的屁孩兒世界裏混吧!
回復 支持 反對

我一直都在說我的是推理, 是你自己對號入座以為我在說事實...

我主要否定的是你所說的一個F3零個F4的說法!
因為就算兩隻殭屍玩家就能發動投票, 那麼必定要經過全體人類和殭屍玩家投票!
而絕對不是誰發動投票誰就必定可以將另一玩家踢走...
你被踢走大概是因為你在之前的回合裏用了精準斧!

你口口聲聲說要證據, 我是推測, 哪裏會有證據?
相反, 你自己說得侃侃, "親歴其境"卻没拿出證據, 憑什麼在這兒吵?

你玩精準斧, 被人踢是你活該!
就算有人用强踢外掛踢你, 也没有人會同情你...

我没興趣跟你深究踢人系統有没有漏洞, 只是想來奚落你...
現在我的目的達到了, 你慢慢在你那精準斧的屁孩兒世界裏混吧!
血映雪 發表於 20-10-2013 12:13

你真係有病
自己唔熟屍模又係到扮代表 定係你本身有玩屍但老人痴呆失左憶呀?
係就睇下醫生啦
以前的確係只有同陣營玩家可以投票
因此殭屍玩家要踢另一名殭屍玩家 係唔會問人類玩家意見
呢個設定大約係幾個月前先修改 改成全體玩家都有權投反對票

而且點解我知果個玩家踢我? 呢個玩家本身自己都切槍既
首先當時係抓錢活動期 結果係出現左一種現象
就係殭屍玩家只抓掛機玩家 然後送給人類玩家殺
當時係大家都接受左呢種方式 但後來呢位玩家佢受左殭屍優惠之後
佢自己做殭屍卻一直抓活人
所以轉左地圖後 我做殭屍 我就專登針對佢 玩死佢
佢比我抓完之後企左係到 唔郁 我都知佢係到做緊咩
不過你可能會唔知啦 因為你係一個呆子

而你講我切槍? 又係你幻想出黎
曾經有人不斷批評我切槍 因為我切槍殺了他們親友團的其中一名
後來大家就發現呢個人 佢自己做殭屍 最喜歡係用雷比
明眼人都知佢地玩緊什麼把戲 只有你不知道而且

加上踢人者其實多數只係為左私心而唔係正義 係無知的人先最容易被偽善者利用
回復 支持 反對

回復 3210# Charlie1012

家陣就話2屍可以踢人,
    乜以前都得架,唔係最少3隻屍?
    btw 其實玩屍都可以針人黎殺既咩,我都唔識點做,教下我
回復 支持 反對

從頭到尾我都係講自己做屍王
但呢個血映雪就可以用自己主觀想法進行假設
扭曲事實之後更加講到自己好似當時人咁

而且佢既推論根本存在太多漏洞
首先如果系統只會選一名玩家當屍王 咁就代表房間內的玩家只有10個以下
咁點解會得咁少人? 可能係室長設定 其次間房開了不久
問題佢唔係當時人 佢又點知道我當時到底玩左幾多回合?
即使假設我玩左5回合以上 我都有可能連續5回合被系統選為屍
加上我一向就提倡屍3要玩互相殘殺先夠刺激 因此我唔傾向選少人的房間
而佢既推測要成立就必須要符合超過3個假設因素

首先佢要假設我曾經以人類身份同在場玩家玩
但事實我係以屍王身份被踢 咁我亦都可能係連續被選做屍
更加有可能我係一場人類都未玩過
然後佢又要假設我曾經對當時玩家使用精準斧
我玩屍就玩狙擊槍 好多時隻屍未埋到我身都已經死左
咁又點洗出精準斧呢天才?
好多時我打13回合 可能我有7回合都無用過精準斧
你地以為精準斧萬能?
而且佢自己好憎精準斧 佢又要用主觀想法 假設所有玩家都係同佢一樣
無獨立思想?

加上的確係可以2屍踢人 但前題係要在場有3位玩家
呢點係無改過 唔通佢之前要3屍 而家改到2屍? 有咩動機呀?
你講野用下腦啦 唔通原廠鼓舞玩家互踢? 咁佢就唔會限制踢卷使用權啦

同埋血映雪同幻月 呢兩個人自己D知識成日都錯
但就最中意批評我 佢地當我係一張地圖 專拎我黎玩圈錯處遊戲咁

側如呢個血映雪 之前夠居然可以話關刀同巨斧係一樣攻
又話解死神降臨只需要4個人 又話切槍會被鎖 係香港大把切槍AC幾年都無事啦
而家又話一定要3屍先踢到人
根本佢D資料又唔準確 但又最中意批評我

另外果個幻月 一次又連重狙槍有幾多命中都唔清楚
一時又話AS50攻擊力被改弱左好多 <-根本無改過
佢地自己都成日用D錯資料去回人

就好似一班人自己玩完BUG就不斷鬧我切槍咁
你地就知人性係幾咁醜陋
回復 支持 反對