打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

有感而發
的香港正義X 成日吹吹吹台灣人幾有品幾有品
今日係香港災場先見到 某部分人說道
台灣人跟香港人是不同的 那裡沒有屁孩 沒品人之類 玩得很開心
跟住踩反兩句香港人勁多屁孩 無品人之類既說話
事發 我半夜打災 廢物場主 自己係咁死 王都無點打
我就好認真落力去玩.完場.去反遊戲室 瞬間被踢 仲要黑單
所以我只想話無品人係無分國界 邊到都有
香港的正義俠不要再自欺欺人了
睇到都黑人憎
(補充 完場見個場主5秒都味開始新一場  
禁左兩下準備 取消 準備 就被踢了
呢件事可以話我玩cso咁耐被踢最無理)
(相中我都有諗過一陣佢句新手行為係指我的咩既=.= 成場我好正常咁去打 字都無出隻 無線電都無用咁濟
唔知係唔係我太勁拎個boss傷害值第4名 佢唔抵得呢 定係我不思順費解去問佢做咩要踢我 咁就係定斷新手行為)
都係果句啦 部份香港玩家真係...衰的講句 成隻汪汪咁 台灣人係佢地既神黎 台灣人最勁 最偉大 不可冒犯的 咁崇拜 tw的人 移民啦 玩cso 去tw ser啦場主大x曬咩

可惡 王八蛋 混蛋 去你的 電冰箱.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

有感而發
的香港正義X 成日吹吹吹台灣人幾有品幾有品 今日係香港災場先見到 某部分人說道
台灣人跟香港人 ...
w98f496d 發表於 19-11-2013 04:06

果某部份人可能未打過lol 所以以為台灣無屁孩~_~
只能說佢地太天真了
回復 支持 反對

有感而發
的香港正義X 成日吹吹吹台灣人幾有品幾有品 今日係香港災場先見到 某部分人說道
台灣人跟香港人 ...
w98f496d 發表於 19-11-2013 04:06

那一位重量杯好像同巴哈CSO版某一個知名會員是同名(不知道是否同一個人)

或許你考慮去巴哈討一個說法(但是請三思,部分台灣人頗偏激)
回復 支持 反對

回復 3265# v1w1

跟無品人說理?呵呵
過左去既野就算啦~
回復 支持 反對

筆記:今日玩c $ o......
妖唔想講去瓜啦
外掛一定有
新夜襲比夜襲既挑戰力低好多~~
最重要既係.....唉算吧啦
回復 支持 反對

開帖開帖,
祝大家聖誕快樂。
回復 支持 反對

EPS好勁咩????成日比佢地話掛
得佢地先有資格話人掛
回復 支持 反對

EPS好勁咩????成日比佢地話掛
得佢地先有資格話人掛
qwqw135790 發表於 2-1-2014 00:17

不奇怪
可惜在世界高手眼中,這種大團只是一粒灰塵

他們說你開不法程式,聽一聽就算了

原來EPS是這種軍團,麻煩附上證據

無圖無真相
回復 支持 反對

不奇怪
可惜在世界高手眼中,這種大團只是一粒灰塵

他們說你開不法程式,聽一聽就算了

原來EPS是這種軍 ...
v1w1 發表於 2-1-2014 21:22

沒有問題,明天放假,去多d有eps既場
回復 支持 反對

沒有問題,明天放假,去多d有eps既場
qwqw135790 發表於 2-1-2014 23:09

你願意的,可以放5-7張圖證明(不過要完全顯示所有對話,還有不能出現疑點或矛盾)
想不到EPS也會墮落

好像2009年或2010年,印象中橘子最後一次在動漫遊戲展設立遊戲試玩攤位時,見過其中一個EPS團員

那位團員給我一個不錯的形象

不過時移世易,如果CSO的風氣變差,所謂的大團亦難以避免染上一些不良風氣
回復 支持 反對