打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

回復 3212# Charlie1012

你打咁大段野出黎,我都唔知段野重點係咩
   呢家我要問既係,係咪未改前得2屍都可以互踢,不如你答是同否算啦
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

你打咁大段野出黎,我都唔知段野重點係咩   呢家我要問既係,係咪未改前得2屍都可以 ...
ZoMble乂幻月 發表於 21-10-2013 01:06

你自己唔測試?  
而家係你地質疑我 但你地完全無証據
又係憑主觀去猜測 你留言仲有一句叫做"好似係"

我只可以答你 而家係2屍都可以踢 但最少要有3個玩家
咁到底之前可唔可以? 你自己用下個腦用邏輯去分析
回復 支持 反對

你自己唔測試?  
而家係你地質疑我 但你地完全無証據
又係憑主觀去猜測 你留言仲有一句叫做"好似係"

我只可以答你 而家係2屍都可以踢 但最少要有3個玩家
咁到底之前可唔可以? 你自己用下個腦用邏輯去分析
Charlie1012 發表於 21-10-2013 01:40 AM

唔係質疑你,但問題係你自己都冇証冇據
   我問未改之前2屍踢唔踢到,點測試
   答案呢,我係知既,我呢家就係想睇下你知定唔知
   睇你個回復似係答"",但好似又唔係好肯定咁?
   証據,我呢家就冇,最好唔好俾我搵到啦.
回復 支持 反對

唔係質疑你,但問題係你自己都冇証冇據
   我問未改之前2屍踢唔踢到,點測試
   答案呢,我係知既,我呢 ...
ZoMble乂幻月 發表於 21-10-2013 01:57

你點解釋而家2屍都踢到? 假設之前係要3屍先踢到
佢有咩理由要改成2屍? 鼓舞玩家玩互踢遊戲?
事實上原廠係有意改善踢人制度 証明就係限制踢卷使用權

你既意思係唔係以前3屍踢人制度唔公平 佢而家就要改到2屍就可以踢人咁會公平D?
回復 支持 反對

從頭到尾我都係講自己做屍王
但呢個血映雪就可以用自己主觀想法進行假設
扭曲事實之後更加講到自己好似當時人
Charlie1012 發表於 21-10-2013 00:14

我一路都在說是推測和推理, 你這狗眼選擇性失明嘍?
我哪裏有說到自己就是當事人? 另外, 我恥笑你連"當事人"都寫錯!

側如呢個血映雪 之前夠居然可以話關刀同巨斧係一樣攻
Charlie1012 發表於 21-10-2013 00:14

我啥時候這樣說過? 屁孩你別亂放屁好不?

又話解死神降臨只需要4個人

你放完屁了嗎? 我從來沒說過只要四個人, 只是問人是不是只要四個人!
你媽把你生得腦殘還是眼殘了?

又話切槍會被鎖 係香港大把切槍AC幾年都無事啦

很多外掛帳號都沒被封鎖, 難道用外掛就合理了? 你坑爹的什麼邏輯?
用錯你把自己精準斧的Demo寄給橘子, 看看橘子鎖不鎖!

另外果個幻月 一次又連重狙槍有幾多命中都唔清楚

好過你, 你說連環殺陣有三格重量可以強化, 被人更正後還說髒話罵人!
我只見過五十步笑百步的人, 但第一次見識到你這樣百步笑五十步的人...
回復 支持 反對

回復  Charlie1012
你打咁大段野出黎,我都唔知段野重點係咩
呢家我要問既係,係咪未改前得2屍都可以互踢,不如你答是同否算啦
ZoMble乂幻月 發表於 21-10-2013 01:06

基本上這查理說的都是屁話...
跟他再說也沒什麼用, 他腦子已經被醬住了...
回復 支持 反對

我一路都在說是推測和推理, 你這狗眼選擇性失明嘍?
我哪裏有說到自己就是當事人? 另外, 我恥笑你連"當事人 ...
血映雪 發表於 21-10-2013 08:13

你自己有無講過就心照啦
唔好以為平時我唔講就以為我會忘記先
我由始至終根本不在乎你們 只係你地成個街市阿嬸咁 係咁煩住我
我先踢爆你地姐 我從來就唔想做呢D事 因為根本係女人先做
但無奈你地卻最中意做呢D事黎煩住我
事實証明你地常常大意又疏忽 好多時都係一知半解就係到指手劃腳
你地自己無測試清楚又唔做數據 又係到批評我
我之前講AS50? 事實根本唔係我大意 我出POST前已經檢查過 我唔覺得要修改內容
隨便你地點批評 終極殺陣+2重量得確係=+3重量的連環殺陣
起馬我係有測試過
就算我之前做錯左的 SK8 我都係測試過先回POST
只係因為遊戲漏洞令我測試出來的數據唔準確 我自己都係受害者
測驗過程根本我就完全沒有犯過錯

就算我只係打天才波 我都無你地咁胡塗
睇你地平時回post都知 有好多細節你地都搞錯哂
本身我覺得無問題的 小事化無 我唔中意指責別人
但你們偏偏自己搞錯了細節 但仍然無時無刻想搵位入我
有d野就心照啦 我都知你地一定會唔認一定會反駁

最後或許又係要勞煩版主 但一切係你引起
我已經係屍3測試過 只要有3位玩家 2隻屍都可以發起投票
各種數據都証明我係正確  我解釋比你聽你又話我唔認錯
我拎數據出黎你又話係假既 講下去係無意義 我都感到厭倦
隨便你們怎樣說 我不會改變
原廠如果真係封切槍 也許我不會玩cso
我只能尊重原廠決定
你同幻月根本就唔值得我尊重
回復 支持 反對

終極殺陣+2重量得確係=+3重量的連環殺陣
Charlie1012 發表於 21-10-2013 08:47

這裏不是高登, 請不要派膠...
你自膠就去一邊自膠, 不要再周圍派膠, 你有沒有公德心?
另外, 我很感恩你沒有說髒話...

恥笑!
回復 支持 反對

這裏不是高登, 請不要派膠...
你自膠就去一邊自膠, 不要再周圍派膠, 你有沒有公德心?
另外, 我很感恩你沒 ...
血映雪 發表於 21-10-2013 08:55

就算有少少偏差都唔緊要
強化系統 ->每一把槍數值都會有一個極限
事實上我地係可以假設一把槍能夠提升的重量極限大約係幾多%
uts-15 本質重量係82% 強化+5重量後也只有87%
比原本多了5%
但係 通常本身重量偏重的槍 強化重量後提升幅度係會相對多
但點都有極限 極限大約係8%左右(假設最大值)
咁就代表無論有無多格強化都唔影響我論點 除非佢開放到比人8點加哂落重量
回復 支持 反對

回復 3221# Charlie1012

不阻你自膠, 你慢慢...
回復 支持 反對