打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

回復 3232# Charlie1012

我都費事慢慢數,你D野有邊個唔知?講黎都哂氣
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

我都費事慢慢數,你D野有邊個唔知?講黎都哂氣
ZoMble乂幻月 發表於 22-10-2013 18:43

樂古有搜尋公能
一係你搵哂全部証據先黎指控我 一係你刪post
回復 支持 反對

gary520 <=這位腦生草的玩家,不明白遊戲規則就通街咬人,1P1 閃刀同避刀都係淆,佢竟然話吾係淆,仲話吾通下下食你刀先叫吾淆?有見及此請各位開1P1場既玩家見這人即踢,同佢講左好多次佢永遠都吾明,比位比佢落台吾落個個都係佢錯,佢係吾認,我真係無法子了:curse:
回復 支持 反對

回復 3230# Charlie1012

既然唔可能你咪唔好亂咁假設囉
  都無人叫你補償
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

既然唔可能你咪唔好亂咁假設囉
  都無人叫你補償
Cavalier 發表於 22-10-2013 20:19

唔好意思 我呢D唔係叫亂假設 我自己係有測試過
當然我唔係用程式測 我只係用人手測 咁或者你可以話我做唔到百份百準確

例如我測試 UTS 15 +5重量
我發現佢跑得快過手槍 但係慢過輕狙 咁佢重量就肯定介於86-89%之間
之後百份百準確既人測試証實係87% 我係聽佢地UP既
咁請問我呢D又點叫亂假設?
回復 支持 反對

樂古有搜尋公能
一係你搵哂全部証據先黎指控我 一係你刪post
Charlie1012 發表於 22-10-2013 18:55

閉嘴吧!
你指控我說青龍刀和大斧一樣破壞力, 那麼你有附上證據嗎?
你自己說人時都没帶證據, 憑什麼現在叫人家指控你時帶證據?

你這種雙重標準的人是最卑劣的...
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月
講錯好多次?? 幻想出黎?? 你唔好叫幻月 叫幻想算 ok?
Charlie1012 發表於 22-10-2013 18:40

你的確講錯過不少次, 而且不是不小心說錯, 而是你說得實牙實齒地說錯!
但對你來說, 可能不是很多次, 甚至没有錯...
因為在一般人眼中的錯誤, 對你來說都不是錯, 因為你腦子進水了!
這大概是你媽把你生得思維異常, 或者是你後天没有接受正常及足夠的教育! 耻笑!
回復 支持 反對

回復 3237# Charlie1012

你自己都話 即使假設完都無可能現實做到假設左既屬性格數 咁你假設黎做乜?又要假設又要up錯野 人地指出又話自己冇錯 仲話就算錯都無咩影響
咁你打岩都無咩影響 不如一早唔好打
回復 支持 反對

回復 3236# Cavalier

其實我們這樣圍剿那智障也没什麼用, 他腦殘已經蠻可憐的了!
畢竟這不全是他的錯, 是他娘把他生成或是養成智障, 我們不能全怪他...
再剿他到頭來還可能被某個狗屁版主說是"挑起"或"參與"罵戰...

我耍他耍夠了, 現在先讓他自膠一下高興些...
等到下次無聊時看看有没有心情再來耍耍他...

看到那智障用一大段廢話作"認真", 我真是耻笑...
回復 支持 反對

我發現自己的嘴也蠻狠蠻賤的!
哈哈, 不這樣又怎對得起"血映雪"三個大字呢?
媽的, 難怪某個狗屁版主整天說我像以前的血映雪了...
看來那版主放狗屁也有放對的時候!
回復 支持 反對