打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

VioLenNcEl神域l團成班都垃圾黎
我指到明 係成個團垃圾
玩屍正係識卡門 跟住話人廢破唔到門
殺數高佢成條街話我殺得小 笑死人咩
玩一般得靠個天神開外掛 仲要唔夠做
反屈我個團掛
RC群龜縮要會員先入到
連開個場串人都要鎖PW
GOT1唔夠膽
龜縮團一個 成班得個講字 又無料
玩咩都甘廢

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

是咁的    Xtreme瘋鎚團有兩個傻仔出沒
一個叫ExZomBiEPrOz翔o   仲有個叫AsToryPro一夜月
我呢就自認黑仔
唔好彩咁入左佢地開既1p1場
一入到場呢 我就做屍王  個夜月就打我啦
之後比我殺左 個翔呢又唔知做咩lun野即刻對住我狂射 血都唔比我回
我打HP 佢唔單止唔理 仲開埋爆頭
遇到咁既情況相信大家都好火
第二場我當然拎住把弑神散彈槍開火彈殺左個翔(開得狗技殺人 預左要比人殺番
點知條友話我拎狗槍 所以開爆頭  
我心諗  第一場我做屍王 關狗槍咩lun野事) 時間點都唔match啦 傻的嗎
大佬呀 好心你諗都諗個好D既藉口
而佢有個夜月FD係到 我就踢唔到佢  最尾都係走場算

係到我又想同大家講
唔好次次見到有人拎住把弒神就衝埋去殺(好似上面個on_仔咁 加上我無用過)
如果把野唔開火彈 其實同普通連散無分別
你講都唔講聲就衝去殺  其實係對人唔公平
好似我咁 當時我都係貪唔洗曬錢買連散先買左把野番黎

最尾真係講句,個翔真係好小學雞
一味抄人講野話人講野無point 其實無point果個係自己sosad
回復 支持 反對

一個叫ExZomBiEPrOz翔o   仲有個叫AsToryPro一夜月
我呢就自認黑仔
...
joelee85216 發表於 31-10-2013 22:15

瘋鎚入面大把人係甘
玩唔起就9殺 開技 無品到死
回復 支持 反對

回復 3255# 傻乂小風

好啦 原來果兩個ON_ FD有米仔黎
    比我PO左名上黎 2條友即刻改曬名good
-----------------------------------------------------------
唉 星期六  小學雞多到喊 個個1p1場都有小學雞
真係好鬼憎D on_仔走場前都要狗殺人
以上人兄就係典範
回復 支持 反對

回復  傻乂小風

好啦 原來果兩個ON_ FD有米仔黎
    比我PO左名上黎 2條友即刻改曬名good
--------- ...
joelee85216 發表於 2-11-2013 17:58

沒辦法,這種軍團的管理層不是闊佬懶理,就是助紂為虐,或像我一樣半放棄cso

我想應該以第3個原因為主
早前我已經說了不少大團的骨幹成員走得七七八八,一堆傻仔還要在說可以促使新人進來。cso這樣的聲譽,還有人會來??

要找籍口都找一個好少少的籍口啦,老實說,我只說出部分事實,沒有拿其他遊戲比較,聽和不聽,悉聽尊便

朋友,請及早離開!最遲在2014年內一定要走
回復 支持 反對

今日玩返cso
好可怕好像進入戰爭時代~~
不過無咩丸改變一樣外掛還是有
叫mic少左好多....
最重要既係.....算唔岩
重有一件事....太可怕啦~~
回復 支持 反對

今日玩返cso
最重要既係..... ...
pk0411 發表於 10-11-2013 06:04

不如你說清楚重點
我不知道你想說什麼

Cso一向有外掛,只是低調地開掛而已
回復 支持 反對

今日玩返cso
最重要既係.....算唔岩
重有一件事....太可怕啦~~
pk0411 發表於 10-11-2013 06:04 AM

你係咪有末期語癌呀?
回復 支持 反對

我呢就自認黑仔
...
joelee85216 發表於 31-10-2013 22:15

還有我忘記了一點:下次反擊前,或許先警告對方,來先禮後兵那麼對方理虧在先,要報復也報得名正言順

不過這樣的敗類無視便行了

順便多謝提醒,遇到瘋鎚團要拉開距離
回復 支持 反對

次次玩cso都好多野抱怨
岩岩我入左個1p1場
室長叫DeSpAiRx洃飛湮滅 另外果個叫ForEveRlLoVel杰
初頭我唔知個室長同條友fd黎(直到佢地講D野都一樣on_先知
個唔知咩杰好唔_好彩連續3round屍王
無啦啦爆左句四字粗口話次次都佢做 跟住狗殺埋我 (又唔係我揀邊個做屍 關我咩_野事?
跟住仲反問我句:唔橪得?
小學雞唔識字唔怪佢 識字又特登做埋D硬.膠野先係真正既on 9仔
自己睇

最尾果張真係369
----------------------------------------------------------------------------
兩個鐘後
忽然有人密我:你係咪串我個團友 ForEveRlLoVel杰?
唉 仲諗住條友有幾威,最後咪又係吹雞
回復 支持 反對