樓主: cheungemerson
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [韓國]Nurien - Mstar 音樂跳舞遊戲

睇黎幾好BO!!!
回復 支持 反對

D人物好逼真啊@v@  不夠跳舞果時個背景唔靚==
回復 支持 反對

唔一定嫁"
我影個d係我係game到的自己房間"
而跳舞場地係好令嫁"有燈光效果不得至"
仲有d反光"
係地下都可以反射自己個人"
我覺得呢隻Game真係整得唔錯"
比起期他跳舞Game整得更加精緻"
係唔錯嫁"我更加想多D人玩"=]
回復 支持 反對

應援團玩法,正!!!已經Down緊,聽日玩,溫書先!支持樓主
回復 支持 反對

D人物好逼真啊@v@  不夠跳舞果時個背景唔靚==
carmen434343 發表於 9-2-2009 18:31

佢影出黎果D  只係自己屋企
跳舞時既舞台我無認真去數    但係場地應該有8-10個左右吧
而且可能配合將來會有既新模式  多數都係感覺似"天橋" 都幾華麗~

evankam  我有add你好友了

我的家

部份場地

自己買化妝品的化妝盒(女生專用)

回復 支持 反對

佢影出黎果D  只係自己屋企
跳舞時既舞台我無認真去數    但係場地應該有8-10個左右吧
而且可能配合將來會有既新模式  多數都係感覺似"天橋" 都幾華麗~

當有人邀你設定為好友時   會在聊天框框有一個藍色的訊息 ...
may710 發表於 10-2-2009 13:20

我都加左你...2個名都加晒
不過唔知係咪加左你"因為我唔知道邊到係加好友"
係唔係左上角個到?
同埋你d圖死左好多=0="我想睇下你用緊咩3=__="
回復 支持 反對

我都加左你...2個名都加晒
不過唔知係咪加左你"因為我唔知道邊到係加好友"
係唔係左上角個到?
同埋你d圖死左好多=0="我想睇下你用緊咩3=__="
2005010452 發表於 10-2-2009 20:36

衫  而家已經暫時選定左呢一套(我的家第3張果套  背心 寬身褲 )
因為之前試過2,3套  而家選定左呢一套買左30日
我都建議你配多幾套睇下邊套好~先再決定[[bao_36]]

至於好友就係RIGHT CLICK左自己之後  頭上最右邊果個(幾個公仔頭)  #28有講
回復 支持 反對

=0=咩你唔係圖中個男仔咩?
不過算啦"都樣姐"我就買開7日-_-"(因為唔夠$")
同埋唔好意思...因為我冇睇到#28"
我岩岩見到加左你地了"仲入埋你地的家"
我發覺家中的背景最令係你個個最好"因為右邊係海"左手係聖誕樹"好有feel"
同埋有落雪= - ="好正啊"
仲有你個樣整到好似吳雨霏"哈哈(講笑")
同埋點解唔整長髮呢?
回復 支持 反對

=0=咩你唔係圖中個男仔咩?
不過算啦"都樣姐"我就買開7日-_-"(因為唔夠$")
同埋唔好意思...因為我冇睇到#28"
我岩岩見到加左你地了"仲入埋你地的家"
我發覺家中的背景最令係你個個最好"因為右邊係海"左手係聖誕樹"好 ...
2005010452 發表於 10-2-2009 22:54

男的那個是我男朋友0.0  他就是EmZero   我才是 NamieSnow
家裡的家私同窗外的景觀  都是用買的(便宜得很0.0)

我原本就是長髮的呀~ 這個髮型是買回來的~染髮的顏色  也是買回來的~比較襯而家套衫  [[bao_36]]
回復 支持 反對

呵呵..又是你們兩位
又見了..
繼GP以後..
GP真的非常失望..

希望有台版..吧
回復 支持 反對