樓主: cheungemerson
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [韓國]Nurien - Mstar 音樂跳舞遊戲

我申請成功了
但係只怕我的電腦玩唔到!~"
依加D0wn緊"希望一陣可以玩得順啦"只係希望唔好Lag
2005010452 發表於 7-2-2009 00:08

如果真係怕電腦唔得   將d效果調低點吧  希望你玩到
回復 支持 反對

跳舞game已經唔再heat啦...- -再出幾多新都係一樣
[H]yyck 發表於 7-2-2009 07:47

根本就同係唔係跳舞game, heat唔heat無關

而係本身對音樂game既熱愛程度

潮流興, 或者果排熱門先走去試 / 玩

咁同羊有咩分別?

就好似以前勁舞咁, 無論佢幾heat, 我都走去玩熱舞, 五街, gp

我地玩既係遊戲內容, 而唔係遊戲熱門程度
回復 支持 反對

根本就同係唔係跳舞game, heat唔heat無關

而係本身對音樂game既熱愛程度

潮流興, 或者果排熱門先走去試 / 玩

咁同羊有咩分別?

就好似以前勁舞咁, 無論佢幾heat, 我都走去玩熱舞, 五街, gp

我地玩既係遊戲內 ...
cheungemerson 發表於 7-2-2009 14:41
唔執就係=0="勁舞韓版都執左1個服-_-
回復 支持 反對

唔執就係=0="勁舞韓版都執左1個服-_-
Ka~家 發表於 7-2-2009 15:16

我講緊以前係真係好耐以前.....

當然今時唔同往日
回復 支持 反對

我玩到了"仲係整到最令"都唔lag"
我唔識影相"我想影d相放上呢個P0st到
等多d人玩"我想幫樓主推帖!!"
因為呢隻GaMe實在太好玩了!"
回復 支持 反對

D公仔好吸引人
但DANCING GAME唔係對很有INTEREST
回復 支持 反對

我玩到了"仲係整到最令"都唔lag"
我唔識影相"我想影d相放上呢個P0st到
等多d人玩"我想幫樓主推帖!!"
因為呢隻GaMe實在太好玩了!"
2005010452 發表於 7-2-2009 16:27

影相係按  Print Screen  影左之後  
去C:\Documents and Settings\My Documents\NurienGame\ScreenShots
就會搵到

同埋你要試唔同人數既遊戲,先至知順既程度係點
如果我開晒效果  頂多5個人玩   6個人就每一turn開始  都會卡一下= =
回復 支持 反對

我唔想玩星星模式-口-"
星星模式都唔係靠技術既=口="
次次都比人槍晒d分"
可唔可以話我知點先唔玩個d星星呀?= =""
同埋...邊到先可以玩dEasy的模式??太難玩啦Hard....
我影左d相呀"同大家分享下^^"我係GaMe到叫 : EvAnKAM
你地可以加我做好友嫁=0="(不過我唔識點加人...)
大家一起玩啦"大力推帖 .  \/ ."

嘻嘻"可愛吧?

射你"哈哈

笑=]"呵呵

冇眼睇你\__/"

發火了. \ / ."

回復 支持 反對

星星模式是要玩心理戰  同埋要計數  每個回合多數好像是2,3粒星 要留意有無人miss星星note
要計上一次其他人放左幾多粒星星  估計一下其他人有幾多粒星係手吧 當然有時會用左星星來補hp
所以要計算既比較多吧~(我個人都唔係太喜歡玩星星模式= =")

你自己開房間玩的話   點了建立房間的話   就有一個框框跳出來
第1個 是你想輸入的房間名稱(我多是留空的)
第2個 是密碼設定(你要不設定也是留空)
第3個 就是房間的難度 如果你不調  就只能玩easy (所以都調第4個那是自由  就可以自己在房內調成 easy normal hard professional extreme)
第4個 就是模式了 你不調的話就是星星模式  調成第2個   就是準確度的那個玩法了

至於話hard難玩  剛開始練習 normal比較好  easy真的太easy了= =
上手了後  再玩hard   hard穩定了  就直接跳extreme吧   因為porfessional同extreme 真係差不了多少
少幾個note而已~

其實在#28那個帖裡都算蠻詳細的了  希望能答得上你吧~

ID: NamieSnow   如果有遇到的  一起玩吧~
回復 支持 反對

能玩的朋友方便的請留一留id吧

或者add  EmZero  和  NamieSnow

Evankam我已add你
回復 支持 反對