打印 上一主題 下一主題
收起左側

08 pure 戰後討論

這邊的老師也是.
out-c? 照教可也. 撇去AL不說, 純為學術的話我很感謝他. 當然, 除了令我到現在也不知syllabus這點外.

Chem 是死穴, CE D了, 學校卷大約只有6成半分數.
想問 Zend 兄Chem 有甚麼心德可以說說, 夠C 我就心滿意足了.
回復 支持 反對

我大學想讀chem ma....
我都好難謂咩心得=.= 看多d, 識多d.. Chem愈來愈生活化.. 好難看書就夠...
我都幾鐘意chem... 所以盡量ne 10日變成個垃圾筒, 乜野chem 都食哂+消化先
[[bao_50]]

我CE Chem 係我唯一一科A =.= 想A-level 考好d ~~
回復 支持 反對

時間反而幾夠
paper2 8個字做完short q,,之後慢慢磨long q..

chem 好多野食= =你地點變大個垃圾筒?
好快記完又唔記得= =
回復 支持 反對

原帖由 ┤°chung↗ 於 9-4-2008 14:36 發表
時間反而幾夠
paper2 8個字做完short q,,之後慢慢磨long q..

chem 好多野食= =你地點變大個垃圾筒?
好快記完又唔記得= =

有興趣去記真係唔太難...
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 10-4-2008 00:24 發表

有興趣去記真係唔太難...

最弊就係無興趣呢T________T"
回復 支持 反對

我覺得"戰後討論"呢個terms 講得太嚴重,會嚇走好多有意讀AL ge人 :lol
回復 支持 反對

for example, you?
我反而覺得 沒有比「戰後 」二字更適合形容如此慘況... haha
回復 支持 反對

原帖由 [S]lsp 於 10-4-2008 20:30 發表
for example, you?
我反而覺得 沒有比「戰後 」二字更適合形容如此慘況... haha

從一開頭就沒打算讀pure [[tk_02]]
amath section B 都未完全搞得掂...仲讀pure真係要上頭條
回復 支持 反對

頭條:
一名中國藉男子piyopiyo
以17歲之齡, 應考AL APPLIED MATHS, PURE MATHS
以雙A之優異成績獲中文破格取錄
回復 支持 反對

原帖由 冥界王子 於 13-4-2008 20:04 發表
頭條:
一名中國藉男子piyopiyo
以17歲之齡, 應考AL APPLIED MATHS, PURE MATHS
以雙A之優異成績獲中文破格取錄

你誤會左,我話上頭條係因為自殺[[tk_34]] [[tk_34]] [[tk_34]]
回復 支持 反對