打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 近日看到的問題(理性討論)

最後都係做唔到既呢,其實咁樣玩家已經對G1開始失去信心

其實一早失去信心
所以大把人走左
回復 支持 反對

在近日,我係G1同NAKUZ都睇一D問題
先講G1,第一,改PW送幣既活動,呢個活動已經好耐,雖然已有人提出未派,但我 ...
henry147 發表於 26-5-2013 19:21

送10個蛋蛋的已看化了......

至於那個宇體討論, 其實只係1個2個人玩針對,其他都理性討論冇乜野罵戰

但講到離晒題就的的確確

老老實實, 而家樂古(非SD) 既風氣叫做好左/靜左好多

在改機時代的罵戰貼阿, 起底貼阿, 人身攻擊貼更多更多更多

就以當時我自己首發的小改告發片也成功俾官方河蟹左

你睇反當年既老貼, 再睇反而家既貼
其實樂古玩家很多已經進步了
回復 支持 反對

其實最大問題係隻GAME已經冇咩可玩性,每月出的新機除左廚其實都係大同小異(始終高達黎黎去去都係咁),又冇咩新模式,人流流失係一定。
宜家玩SD都係儲機,得閒日任
佢07年出(HKF 09年),到宜家仲有一定人數玩算唔錯家啦
以前網吧,信長為主而家咪變哂LOL
唔係話其他野冇原因,不過唔係主因
回復 支持 反對

其實最大問題係隻GAME已經冇咩可玩性,每月出的新機除左廚其實都係大同小異(始終高達黎黎去去都係咁),又冇咩 ...
k84t43. 發表於 27-5-2013 18:16

老實講一隻game捱到三年幾四年算唔錯, 估計好多人轉game玩, 玩到轉果隻game執笠後又回流sd
回復 支持 反對