查看: 2964|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 近日看到的問題(理性討論)

在近日,我係G1同NAKUZ都睇一D問題
先講G1,第一,改PW送幣既活動,呢個活動已經好耐,雖然已有人提出未派,但我而家仲未見到G1有任何關於呢個活動既行動(e.g公告/補償),結果而家不了了之,其實
我覺得如果G1做唔到所提出既野,一開頭就應該唔好提呢D活動,點解次次講完,
最後都係做唔到既呢,其實咁樣玩家已經對G1開始失去信心亦可能
係玩家大量流失的原因之一(當然唔係靜係呢個,我MEAN夾埋之前果D)
有人會覺得個活動咁細,唔理都得,但重點係G1提出過既野就應該做

最後講講NAKUZ入面一個POSThttp://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4438828&extra=page%3D1,
搵到個笑點有人好心轉帖,有D人就話咩殘體字,又話咩XX黨字,其實你都係睇大約內容姐
,最搞笑既係有人咁都引發左一D鬧戰,我想講呢度係SD討論區,講D野係關於SD既,
唔明D人點解要針住呢D野,雖然我唔中意殘體字,但有得睇咪睇LOR,無必要為咁小事
引起鬧戰同講埋D無關SD既野,我希望呢D風氣可改善

最後希望G1可以履行承諾,同埋NAKUZ風氣好D吧
回復

原廠唔比檔.港服點幫你整bug?
回復 支持 反對

回復 2# miceho97

咁我DEL番呢段野~
回復 支持 反對

有人咁都引發左一D鬧戰,我想講呢度係SD討論區,講D野係關於SD既 ...
henry147 發表於 26-5-2013 19:21

而家de人系5系都鬧一大餐,早已看化
回復 支持 反對

1, g1 唔肯付出

2, 簡單直接了當一句
純屬學術交流,有鬧戰咩?
回復 支持 反對

回復 5# okmijnuhbyg8

你睇下D留言先,特別係P.1,2,11
回復 支持 反對

唔睇呢到真係唔知有罵戰(?)發生咗
回復 支持 反對

回復 7# 菠蘿君

唔係咩
回復 支持 反對

回復  okmijnuhbyg8

你睇下D留言先,特別係P.1,2,11
henry147 發表於 26-5-2013 20:05

咪學術交流囉
唔同睇法實要講論點啦,係咪先
起碼冇粗口,唔算罵戰
回復 支持 反對

最後講講NAKUZ入面一個POSThttp://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4438828&extra=page%3D1,
搵到個笑點有人好心轉帖,有D人就話咩殘體字,又話咩XX黨字,其實你都係睇大約內容姐
,最搞笑既係有人咁都引發左一D鬧戰,我想講呢度係SD討論區,講D野係關於SD既,
唔明D人點解要針住呢D野,雖然我唔中意殘體字,但有得睇咪睇LOR,無必要為咁小事
引起鬧戰同講埋D無關SD既野,我希望呢D風氣可改善
henry147 發表於 26-5-2013 19:21

樂古部份既人就係好鍾意挑骨頭,樓主習慣左就會當佢地冇到架啦
回復 支持 反對