查看: 12582|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 60裝問題

本人5XLV 就快60  宜家用緊商城果套白鯊7天  到60就要換  但錢方面對新手黎講困難  見人地有60裝都係舊玩家儲落到D錢由1升到5XLV 都係1百萬多少少  見拍賣60裝都要幾百萬 D野都幾貴下  想問下新手有咩方法搵多少少錢 齊一套60裝=.=
同埋就算搵錢前都要有套基本裝  同埋打副本搵到下錢  薇拉要用咩60裝
回復

如果你冇咩錢合60裝
可以先用住5X級套蝴蝶先
至於賺錢就... 賣祝福粉?
除非你65以上甘就可以日日都打EP10 4王搏到稀有物品
或者你好彩你打到R9,R8卷都可以賺到哭泣的靈魂的靈魂精髓都好值錢~
回復 支持 反對

如果你冇咩錢合60裝
可以先用住5X級套蝴蝶先
至於賺錢就... 賣祝福粉?
除非你65以上甘就可以日日都打EP10  ...
caspar5023 發表於 8-2-2013 08:38

咩係EP10  同埋 打咩比較多祝福粉
回復 支持 反對

每日只打[有限次數]既大型副本 賺 勇士章 整裝備 呢個係最平整勁裝既方法
我個人吾推薦用蝴蝶 一套蝴蝶裝 夠你買白鯊[吾包個頭]
5xlv岩哂 打50~69新月or船墓升lv  順便打材料去賣
最快刷祝福粉應該就係 [決戰] 宣言1人挑戰
例如 s1 ep10 = 第一季 第10章(第10章既boss係黑冰雷龍+卡丹 俗稱 4王)
回復 支持 反對

每日只打[有限次數]既大型副本 賺 勇士章 整裝備 呢個係最平整勁裝既方法
我個人吾推薦用蝴蝶 一套蝴蝶裝  ...
wlp156858 發表於 8-2-2013 19:06

(每日只打[有限次數]既大型副本        即係有邊D副本)(最快刷祝福粉應該就係 [決戰] 宣言1人挑戰        最大問題要用到疲勞去打  要打粉就要停升LV)
回復 支持 反對

(每日只打[有限次數]既大型副本        即係有邊D副本)(最快刷祝福粉應該就係 [決戰] 宣言1人挑戰        ...
小奈奈fans 發表於 9-2-2013 07:22

打到70LV之後你就有好多體力,
E啲體力睇你用黎做咩
例如,那一天,全天刷AP
明天,全天刷RAID
RAID的話,任務名字左邊有個Icon
你如果想買,用點卡,同人交易,
想安全啲既,就買女神石,之後再放系遊戲交易所放比人收
1憶不是夢
不過,,都未必買得齊一套,又或者無人放
回復 支持 反對

回復 5# 小奈奈fans
部份有限次數既大型副本例如:以下統一是副本名:未知地區內全副本 , 傀儡的碎片 , 毀滅之爪 , 背叛 , 封印 , 時間守護者 , 希爾守護者 , 開始的命運 , 陰森的地下水路 , 破壞的化身 , 傀儡阿格蘭, 中央庭院, 巨型食人魔
-----------
賺錢可以打50~60新月 順便升lv
回復 支持 反對

回復  小奈奈fans
部份有限次數既大型副本例如:以下統一是副本名:未知地區內全副本 , 傀儡的碎片 , 毀滅之 ...
wlp156858 發表於 9-2-2013 19:26

原來新月係第2季度   第一季D副本未打晒   係咪唔駛再理?向第2季D副本出發?
回復 支持 反對

回復 8# 小奈奈fans
s1 同 s2既支/主線任務 都可以同一進行 吾解任都仲得
你當s1 同 s2 係一個平行世界故事就得兩者其實冇關係 一個係做傭兵故事 一個係做 賞金獵人故事
補充:s1 已到ep10(已結局) 再有更新就會更新s2既 , e+你可以解s1既主線解哂佢 先解s2因為s2 e+係ep1 d任務都好少經
回復 支持 反對

回復  小奈奈fans
s1 同 s2既支/主線任務 都可以同一進行 吾解任都仲得
你當s1 同 s2 係一個平行世 ...
wlp156858 發表於 9-2-2013 19:51

OK 明白  我仲想問下   限次數既大型副本  只能打幾多次同埋有冇網提供整咩裝要D咩材料同埋打邊個副本出
回復 支持 反對