查看: 7067|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [廢人集結jubeat團:-*] 第2次團聚(活動正式籌備)

關閉 [複製鏈接]

今次團聚. 又係大家可以提議下點搞喇

時間大約定12月吧 有點聖誕氣氛:p

可以既話 可一齊去食飯 打邊爐如何?

地點可以重新提議-,- 上次去荃灣 食野方面比較吾太方便-w- (個人感覺)

今次團聚 我想可以既話 呢個版既所有人都可以參加(:

大家意見如何? 系度發表下?
回復

荃金啦 超方便囉 去mtr大把野食啦
火雞/冰仔/m大 去我就去ava
回復 支持 反對

黎緊12月返新工,時間就到既我會黎的
回復 支持 反對

地點就冇咩意見, 時間當然希望係星期六日拉^^
最希望所有人都參加拉, 一齊交流下^^
亦都希望兩位版主會出席 -v- 上次唔見佢地出現Bo...
回復 支持 反對

荃灣好遠-_-
想亂入都吾得...
回復 支持 反對

亦都希望兩位版主會出席 ...
smw0316 發表於 2011/11/11 09:54

不了
一黎荃金離我很遠
二黎我唔想干擾你地團裡面既活動(茶
回復 支持 反對

荃灣好遠-_-
想亂入都吾得...
﹏柚柚* 發表於 11-11-2011 13:22

>< 咁你大多去邊度玩開架...

不了
一黎荃金離我很遠
二黎我唔想干擾你地團裡面既活動(茶
Torchic╳小火雞 發表於 11-11-2011 13:43

冇所謂拉, 大家都係約埋一齊玩玩下, 交流下, 切磋下,,,

我自己住北角... 成日多數係北角GW/銅鑼灣GAMEMAX 玩, 點都比你地遠拉 ^^
其實我覺得地點唔係問題, 最緊要人多玩得開心咪得囉,,,
回復 支持 反對

其實今次地點可以就你地 我入港島區打is not problem
(嚴禁GAMEMAX, 因本人以前同M團有好大仇口)

或者尖金如何? 上次我同LEVEL-0Y係果頭煲歌 環境ok舒服
附近又有好多食店;d 中意既可以係附近行埋街;d
回復 支持 反對

亦都希望兩位版主會出席 ...
smw0316 發表於 11/11/2011 09:54

下....我咪黎左@@ STEVEN L is me...M大果曰都有黎
回復 支持 反對

荃金對我黎講的確遠左小小

其他地方我就冇咩意見

尖金都可以, 不過食野會貴d (都唔係d)
回復 支持 反對