打印 上一主題 下一主題
收起左側

【血戰黑森林】一人一國激鬥BUG神(死傷過萬)

先講呢個唔係劇情只係普遍既黑森林(一人一國50分開打,打左5小時半遊戲時間)
但我遇上一個好似神兵咁無限資源既怪物(4P)
GAME開始時50分後只係同1P,2P小打左場,之後佢地都退左兵
我就龜.全力攪緊我既君士坦丁堡防禦(呢時4P D分已經高我地成2萬)
到左2小時左右我睇到右面1P開始出緊兵,我以為係集結緊打我
點知係黑影睇到1,4P一堆死屍,先知佢地打緊,之後1P就棄左
果時我肉同木都有14萬,就串4P打我防禦力超強既君士坦丁堡(第一次打到我既城咁殘)
惡夢就開始啦!史太林格勒式的巷戰
首先佢一開波已經成1XX矛係我門口不時仲成1,2隊騎黎攻我
起初我都係堅守到,當4P攻到我城牆內時我就龜左隊聖騎打番佢出去
一直打緊拉鋸,無耐3P都棄左原因不明,我估佢同時被4P打緊...
打到4小時我開始冇後勁,但條友好似打不死(我都係拜占14萬木肉都咁)
到呢個時後應該係4P開左眼,佢睇到我東面防守都弱D就偷襲左
其實打到呢度我就黎死(剩番1萬木同8千肉)
呢個時候2P話打緊4P,佢開兩面戰線兵都好似冇少到
但怪物都有死既一日.係我同2P夾攻下終於打殘左
但都好似打唔死咁D兵係咁出,後來佢棄時先睇到真相
冇屋都出到兵同埋部隊有成7XX人...
呢次係第一次打到咁HIGH 充分用左我拜的高強防守;P
唔係9UP比D圖你地睇

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
衰仔包@阿鋒 + 20

查看全部評分

回復

716隻兵
回復 支持 反對

716隻兵
天︱下 發表於 19-4-2011 11:18

打緊我都覺得奇...點解咁多兵