查看: 24832|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴版主 (有新證據 , 證明該版主有前科)

關閉 [複製鏈接]

投訴人:1234567898887
投訴對象:恆-
有關版塊:grand chase
有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... tra=page%3D1&page=1
有關位置:第7頁-第10頁
投訴內容:說話無禮 滿口粗口 話人onx , 態度極差 口口聲聲話人尼樣果樣 對本人指控無憑無據 , 指本人英文垃圾 廢up , 但未有提出充足證據 , 嚴重偏私和有針對成份 , 而當中都有其他幾位會員講爆粗 無理攻擊 , 講野冇point , 只識一味話人 挑起會員憤怒情緒 無心真正解決問題 反而助長罵戰 以版主權力 話關post就關post 即使自己亦非常有問題
其他意見:該版主一向態度已經差 , 有時同好友係正經post吹水 , 而今次事件可以證明佢態度極差 , 不夠中肯 , 針對本人 , 串到飛起 , 佢有咩資格做版主 希望壇主認真審核他的品格是否適合成為一個管理人員

以下係該版主對本人既言論:
讀多十年英文先喇戇O 61#
戇O,呢句放係自己簽名到喇 67#
戇O 咩叫WRITTING? 74#
終於明咩叫戇O冇藥醫 86#
基於會員回報此帖出現嚴重罵戰 99#

及我不想再看見爛英文 故鎖帖處理

建議樓主讀多十幾年英文再黎囂張
已經抽到你入肉 100#

希望壇主超版公正處理 , 以我所知佢已經有前科 , 有其他人投訴過佢 , 佢真係冇問題 唔通我地食飽飯冇野做? 請最起碼比我地1個合理既交代

有證據證明佢唔係第1次 , 分分鐘好多會員受害過

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我知我個POST冇咩討論價值 就算刪POST我冇野好講 我冇話我尼方面岩
但對話中好明顯我地係講緊其他野

另外 toS!u絕淚: 你慢慢硬頸 我做人就講證據 http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7010092601916
回復 支持 反對

冇人要同你罵戰 , 我乜都唔講 , 淨係身為版主話人onx已經有問題
1234567898887 發表於 26-9-2010 21:47

原來版主唔係人..唔可以話人戇X
你唔戇X點會有人話你戇X?
回復 支持 反對

原來版主唔係人..唔可以話人戇X
你唔戇X點會有人話你戇X?
coldsorrowful 發表於 26-9-2010 22:04

身為版主同高級會員就注意下自己言論 , 我都冇比尼d咁有禮貌既尊稱你地啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

邊個英文岩我唔作討論

不過係你講英文先
係 "你自己" 先用英語回覆
證明引導離題的人是你
挑起事端的人是 ...
幻。夙 發表於 26-9-2010 22:09

你沒有時間爬文我不怪你 , 但沒有認真爬文而胡亂對別人作出批評 , 你真係好有問題
係某會員以 sorry for my direct 開始英文討論 , 唔好係度砌我生豬肉
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對