查看: 10745|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 重大公開 夢之歷險bug點法

關閉 [複製鏈接]

初時我諗住bug 3千點收手.. 點知原來係有極限 ...我勸大家唔好bug咁多 適量就夠 太多一定比人封

跟唔足步驟 做錯一點都bug唔到

夢之歷險bug點法 如果不懂請看不面
有幾個重點! 要記清楚
1 自己人物想要的東西 不需要用購買的方式獲得..
2 本身至少要有150點在身 而且背包必須留有一個空位 否則便無效了
3 完成所有步驟後不能隨便洩漏秘密 易容破壞遊戲平衡
4 1日內不能洗超過3000點 過了便會被官方查獲
步驟開始 !!
1必須擁有足夠150點的點數!
2進入NOS MALL商店點選你要的東西按贈送 !
3贈送的ID打
4 del
5 所以此角色會發生問題不能接受贈送物品 !
6 NOS MALL商店會出現(物品贈送完成)
7 del

8 物品贈送完後...下線再上線就會出現你要的任何物品 !
9 盡量半小時內完成.以防斷線.
如被官方人員查獲 ! 無能為力 ! 後果自行負責 !
其實我洗了18個AC,只有1個AC中招比官方人員凍結1日
個人認為:建議最好買玩家和消耗品,比較不太容易斷線

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
sai6606 -40 意識不良+版規13

查看全部評分

回復

版主封得post啦,,教人bug點
回復 支持 反對

點解版主仲唔封post....
回復 支持 反對

搵人叫版主封post!!!!!
回復 支持 反對

咁似跑onilne果D ge
得吾得架.........
回復 支持 反對

其實果個咪係佢自己尼~
回復 支持 反對

點解3連貼唔扣樂點...
回復 支持 反對