打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 免費即時戰略網遊 DOTA" League of Legends"

可唔可以講多D買野買野同技能o個到呀?!
我唔係好識
回復 支持 反對

放了一些小教學 睇下幫唔幫到你啦[[bao_34]]
回復 支持 反對

online game 來的???
回復 支持 反對

online game 來的???
ccomax 發表於 26-1-2010 19:55

一隻類似信長的online game 黎的
回復 支持 反對

dota的變化多,多種遊戲模式同英雄,dota有97隻英雄,對我而言,我熟dota多,因為d人可以pro到低lv打大boss(我指一隻英雄打),我想信長/無雙比較難做到,加上dota用番war3 model 比較好

呢隻比dota好的係可以買天生技(passive定active)我唔sure
回復 支持 反對

dota的變化多,多種遊戲模式同英雄,dota有97隻英雄,對我而言,我熟dota多,因為d人可以pro到低lv打大boss(我指一隻英雄打),我想信長/無雙比較難做到,加上dota用番war3 model 比較好

呢隻比dota好的係可以買天生技(pass ...
冷星魂 發表於 27-1-2010 01:36

active,幾分鐘cd,夠lv就用得,唔駛買
回復 支持 反對

呢隻比dota好的係可以買天生技(pass ...
冷星魂 發表於 27-1-2010 01:36

其實呢隻DOTA 係WAR3個邊既始作人去開發架

根本呢隻先夠正宗
WAR3畫面同模式比起DOTAOL已經過時...
回復 支持 反對

dota 分別在好難秒人多D同難玩..合作性高..
如果要玩秒殺= =都係得個幾隻人做到...
注重1點DOTA係全球有玩war3到識玩架啦=.=
唔似HK,大陸,台灣...信長or3國
回復 支持 反對

我想問下呢隻野有無維護時間  有的係幾到幾
仲有我發現隻雪猿人都幾好用  冰球大絕再冰球好易秒殺人
大絕lv3打1千2= = 唔計裝備
回復 支持 反對

有無人可以幫我番翻譯-3-
回復 支持 反對