查看: 1638|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 隨便抱怨兩句,不喜勿進

呢個版真係無論任何時候都有人係度求game
d人成日玩埋d免費垃圾game又係度叫悶......
好心啦,世上邊有免費午餐
冇錢玩收費game好心就唔好禁多要求
想玩好game咪俾錢囉,玩魔獸世界有排都未到你話悶(如果係新玩既話)
再唔係俾錢去買d連線game好像Call of Duty:Modern Warfare 2,Left4dead,Team Fortress 2果d
一次囉300蚊出黎有排你玩
我唔係話冇錢唔應該玩好game
只係覺得d人唔俾錢玩game又係度怨3怨4好過份

只係好耐冇黎呢個版路過抱怨一下,要插就盡情插
回復

呢個版真係無論任何時候都有人係度求game
d人成日玩埋d免費垃圾game又係度叫悶......
好心啦,世上邊有免費午餐
冇錢玩收費game好心就唔好禁多要求
想玩好game咪俾錢囉,玩魔獸世界有排都未到你話悶(如果係新玩既話)
...
卍無極王者卍 發表於 21-1-2010 11:38 PM

有要求才會有改進(謎之聲:人地會改先算
我收費又玩過免費又玩過
講真收費同免費有好有壞
收費唔一定做得好(外掛都好多呢
免費....有商城...有錢橫行....這是正常的 因為人地都要賺錢
收費- -應該無商城掛我諗...因為好少玩收費 game了
諗返起早近玩既收費Game..可能係7-8年前...RO收費時代..果陣無外掛呢...依家..
回復 支持 反對

懶先係MAIN PT
依家都唔知有幾多好game
只不過你肯唔肯去搵 同埋 比唔比得起錢
回復 支持 反對

樓主你話俾錢去買d連線game好像Call of Duty:Modern Warfare 2,Left4dead,Team Fortress 2果d
有排玩

我唔覺..我玩2日就悶..
回復 支持 反對

DL咪得囉...=]
使咩買...
可能你地支持正版xd
回復 支持 反對

樓主講中曬我想講既野
最憎成日都有d思想未成熟既人話收費game係垃圾game or傻仔先玩既game
回復 支持 反對

樓主你話俾錢去買d連線game好像Call of Duty:Modern Warfare 2,Left4dead,Team Fortress 2果d
有排玩

我唔覺..我玩2日就悶..
〝魅影〞 發表於 22-1-2010 07:22

上網同人連線玩2日就悶?
玩呢d高技術遊戲冇咩可能禁快悶
除非一係你未夠質素上網同人玩,畢竟玩呢d game上得網同人連線大家都有返禁上下,唔夠勁俾人打到冇得還手都係好正常
一係你眼角太高,如果係既話呢個世界無咩game可以俾你玩......

回2樓:而加世界上最少外掛既一定係魔獸世界,我玩左4年一個外掛都見唔到...
因為呢一隻game難玩到任何外掛都冇咩可能令到你勁,再加上官方捉得勁嚴,捉到唔係話封你幾日,係永久ban ac
回復 支持 反對

上網同人連線玩2日就悶?
玩呢d高技術遊戲冇咩可能禁快悶
除非一係你未夠質素上網同人玩,畢竟玩呢d game上得網同人連線大家都有返禁上下,唔夠勁俾人打到冇得還手都係好正常
一係你眼角太高,如果係既話呢個世界無咩ga ...
卍無極王者卍 發表於 22-1-2010 05:27 PM

=.=依家等緊隻Blade & Soul.........唉等左好耐好耐都未出
回復 支持 反對

DL咪得囉...=]
使咩買...
可能你地支持正版xd
dicksonwan03 發表於 22-1-2010 12:53

你Down既話好快會悶..唔同買正版
回復 支持 反對

我諗有d人ge心理:想改乜就改乜~個個屈晒機~有乜好玩(我對單機ge諗法=cs1.6害的=)
回復 支持 反對