打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 全港第3隻FPS online《Sting》即將殺入香港

小朋友們
sting台版玩過未阿?
未玩過就xx啦
火線=垃圾
cso=垃圾
sting同cod一樣咁好玩
唔識就冇話比火線差啦
火線d畫面咪仲差
樂古人迷fiy 發表於 1-1-2010 20:40

不如果埋 CS系列 同 Sting比
回復 支持 反對

期待,唔知代理商是..?
MICK淚情 發表於 2-1-2010 21:54

G.C. 囉
唔多想GC代理
回復 支持 反對

之前玩過台既sting 個人認為吾錯 畫面幾好 但係好易玩厭-.-
n年之前玩hp 差吾多係日日都玩 一到下士買點買下士點步-.-玩故宮真係玩上癮-.- hp係一隻幾特別既fps 佢又吾係好真實咁 個個有200幾血 爆頭吾死 連渣210都 ...
FAI輝 發表於 3-1-2010 14:05

我來解釋一下吧...我對火線有一定的認識..
橘子為火線買上神盾的原因...
是因為開發商Dobbic於06年被Nexon收購
你沒聽錯...Nexon正是開發Cs Online的開發商
從當天開始..火線出現外掛"捉蟲皇后"
火線停止更新...一直更新都是月費制的東西
C4 是在Dobbic被收購前購買版權的...
也可以說它是一個正式伺服器  非私服
C4 Online他的新地圖也只是在
Dobbic被Nexon收購後的第一支遊戲
作戰武器CombatArms裡面抽取出來...
也有外國人嘗試過把C4的TommyGun抽出來
放進Ca裡...這也是跟Cs差不多的改皮膚檔案...

這應該就是你說C4裡的新地圖吧

Ca裡面雪嶺  可惜這設計被Nexon修改了

回復 支持 反對

總覺得畫面比火線還要差
EY3P 發表於 1-1-2010 01:33

天呀..........sting畫面比火線差?????????????????????
無玩過請唔好亂講....唔計大陸既A.V.A,隻sting既畫面真係台灣同香港既FPS最靚架啦,起碼槍聲又真過hp,又無hp咁拚血
玩過台版幾分鐘就上左癮,最衰就係比左ynk間垃圾公司代理,搞到bug同外掛一堆,港版唔洗比ynk代理,相信落多幾分力宣傳同捉外掛,超越hp指日可待
回復 支持 反對

天呀..........sting畫面比火線差?????????????????????
無玩過請唔好亂講....唔計大陸既A.V.A,隻sting既畫面真係台灣同香港既FPS最靚架啦,起碼槍聲又真過hp,又無hp咁拚血
玩過台版幾分鐘就上左癮,最衰就係比左ynk ...
有可能 發表於 3-1-2010 14:40

放眼看他朝有何射擊遊戲能超越火線=P
回復 支持 反對

唉..幾時sin有得玩呢..??
回復 支持 反對

看過標題後進帖,很期待
.....GC   

失望地回覆

夢之Sting.....
Small_Forward 發表於 1-1-2010 00:14

可能係夢之AK[[bao_27]]
回復 支持 反對

我來解釋一下吧...我對火線有一定的認識..
橘子為火線買上神盾的原因...
是因為開發商Dobbic於06年被Nexon收購
你沒聽錯...Nexon正是開發Cs Online的開發商
從當天開始..火線出現外掛"捉蟲皇后"
火線停止更新...一 ...
EY3P 發表於 3-1-2010 14:26

神盾有咩作用?
回復 支持 反對

神盾有咩作用?
MICK淚情 發表於 17-1-2010 11:37

偵察外掛的一樣工具
回復 支持 反對

可能因為hp 都有香港人熟悉的地方
而且畫面風格又唔似cs果D.
一個WAR game場, 起碼系一個地方
而且角色又唔會話only男角.
角色既服裝亦唔會系著起哂武裝咁樣.
回復 支持 反對