打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 全港第3隻FPS online《Sting》即將殺入香港

小朋友...
火線畫面好過Sting多多聲...
仲好..唔好攞火線同CSO比...
而家你唔識定我唔識啊??
試下攞Sting同Ca比 睇下邊隻好啲
EY3P 發表於 1-1-2010 15:19

囧...其實我想講  sting畫面好過hp好多簡直係同單機game有得比-.-我有玩sting阿.....=.=你玩過未架?定係你較到d畫面好差-.-..
回復 支持 反對

期待,唔知代理商是..?
回復 支持 反對

台版曾經為左令sting更加多人可以玩到 將sting畫質降低
Sting未降畫質之前 畫質一定比hp好
降左畫質之後 我未玩過 所以唔肯定
回復 支持 反對

玩過台同美版!!!!!!
比hp好玩好多
畫面靚唔會好似hp咁會有bug位,講技術開槍會有時差,加上台版0外掛
不過台同美都停左
好想玩!!!!!!
回復 支持 反對

sting比cso難玩好多-- 而且武器不平衡= =散彈勁屈=
回復 支持 反對

囧...其實我想講  sting畫面好過hp好多簡直係同單機game有得比-.-我有玩sting阿.....=.=你玩過未架?定係你較到d畫面好差-.-..

請別把火線跟Sting畫面相比  火線開發至今已經十年了...二千年Dobbic投入開發
期待,唔知代理商是..?

Gc
玩過台同美版!!!!!!
比hp好玩好多
畫面靚唔會好似hp咁會有bug位,講技術開槍會有時差,加上台版0外掛
不過台同美都停左
好想玩!!!!!!

遊戲有Bug是正常的...更何況火線是開發商停止開發無法修正的...
回復 支持 反對

想玩A_A有冇網?DONW同申請AC?
回復 支持 反對

Sting出左我應該唔會再玩美版AVA
回復 支持 反對

之前玩過台既sting 個人認為吾錯 畫面幾好 但係好易玩厭-.-
n年之前玩hp 差吾多係日日都玩 一到下士買點買下士點步-.-玩故宮真係玩上癮-.- hp係一隻幾特別既fps 佢又吾係好真實咁 個個有200幾血 爆頭吾死 連渣210都要描頭射 個個玩cs既fd都話吾夠真 話cs先真實 先好玩 爆頭死吾去都吾好玩既 但係我認為咁先爽@@ 有果隻刺激係第d fps冇囉 槍又多 又令 場又ok好玩 可惜外掛真係多到冇朋友 加速到bug槍再改名7bits 唉 後尾入場玩有邊個吾係用外掛-.-呢隻game真係好玩嫁
同埋呢 我見c4 online都係hp黎既 但係畫面 場都有d出入 係吾係hp同c4既版本係吾同?聽人講過話korea hp係賣左個最新既hp比c4 係吾係咁-.-
回復 支持 反對

之前玩過台既sting 個人認為吾錯 畫面幾好 但係好易玩厭-.-
n年之前玩hp 差吾多係日日都玩 一到下士買點買下士點步-.-玩故宮真係玩上癮-.- hp係一隻幾特別既fps 佢又吾係好真實咁 個個有200幾血 爆頭吾死 連渣210都 ...
FAI輝 發表於 3-1-2010 14:05

我來解釋一下吧...我對火線有一定的認識..
橘子為火線買上神盾的原因...
是因為開發商Dobbic於06年被Nexon收購
你沒聽錯...Nexon正是開發Cs Online的開發商
從當天開始..火線出現外掛"捉蟲皇后"
火線停止更新...一直更新都是月費制的東西
C4 是在Dobbic被收購前購買版權的...
也可以說它是一個正式伺服器  非私服
C4 Online他的新地圖也只是在
Dobbic被Nexon收購後的第一支遊戲
作戰武器CombatArms裡面抽取出來...
也有外國人嘗試過把C4的TommyGun抽出來
放進Ca裡...這也是跟Cs差不多的改皮膚檔案...

這應該就是你說C4裡的新地圖吧

Ca裡面雪嶺  可惜這設計被Nexon修改了

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對