查看: 2090|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 感嘆

我地紫夜星空e個細團 開左冇耐團入面常on ga 大部分未合ser之前已經系吳國嘅人 5出名但系吳國逆境我地頂 到合ser之後吳國勁la 我地開團只求開開心心同班同學ar 團友ar一齊玩 結果呢 比個超勁ga團(5洗講la團名)當我地狗甘點 佢地系勁ar比佢地點我ok ga  問題系我地郁D就比佢地某D人話 我團D人  白痴  廢 之類ar 話我地系傻仔收集團 我ok 你話咪話lor 反正e個世系甘ga la 勁人大晒 但系都好離譜姐我團比魏人打la  公仔ar 飛羽 ar 果D都有黎幫施 最正嘅系 打走晒D魏 走黎開红字殺我D人 我團D人只求開心姐 甘都5得???? 我e種講野5經大腦既人得罪人 自己5知就常見比人殺 就算你系同國都ok 甘系我錯ar ma 我團長反x無x (自己估ar) 好日都5出句聲 今日都比人殺 5系其他 就正正系同國 我e個細團 即使細而廢都5應該受D甘ga對代ar 系5系ar??

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
誠、–– -10 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復

其實game裡面根本講唔上尊重...
我唸人人都係為自己開心唔會理人感受
試下放鬆d唔好咁介意比人串、殺
你越發火既我唸果班有錢人就只會越開心
回復 支持 反對

其實個班先至正正係廢柴,佢地冇野勁,最勁使錢,好啦使到咁上下就搵D唔勁既人/團黎玩,D人唔彩佢地就係大頻口水,佢地跟本就係一D日日冇野做同老豆媽媽攞錢之後搵人玩既一班不知所謂敗家仔
回復 支持 反對

算啦will,仲未慣咩?睇開d你就唔會嬲傢啦@@
佢地日日世頻嘈冇人理佢地都悶啦
回復 支持 反對

慣系慣 ga la 不過5系太忍到lor
回復 支持 反對

個個團一定係共濟[[onion_11]]
回復 支持 反對

[[onion_62]]ha 心照la
回復 支持 反對

尊重係一件好重要既事,赤壁入邊勁人大哂,d勁人一聽倒d令自己好煩,串左小小,見d冇咁令既野就會話:.秋,淆底呀?on .!咁樣我會覺得赤壁入面d勁人係好冇品,好賤格,霸道,玩玩下無聊周圍串下人,覺得自己好勁,個個人都要叫[你]做大佬咁.個個人都要聽[你]命令咁.同國開紅殺人,我5係話開紅殺人5岩,有理由就殺la,有d冇仇既又照殺,死左都5知咩事...

你地知5知我團長反x無x忍左d開紅殺人既幾奈呀?就係因為技術5夠人打,裝5夠人勁就比人串,比人講粗口,我團長反x無x都算忍得奈啦,佢忍左咁奈都5比我地報仇,你地呢?日日開紅殺人,殺完人又話:玩下姐!希望d中意無理頭開紅果d反省下!

(e個post5係有意串某種人,本人也冇惡意既.)
回復 支持 反對

其實冇他既...個班人使左錢落去唔搵人玩下點得呀...你唔夠勁呀...咪係大頻串下你口水下啦...你唔高興?出來PK啦...你出黎,班人咪有野玩攞,打...你又唔夠打...好啦唔打走啦,又大頻串你,玩9 你...呢D叫咩呀...呢D咪係正式濕9廢人攞

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

佢地未學行,先學走;識駛錢,唔識搵錢,呢D咪係打得少囉,will,你小心又比人打~
回復 支持 反對