打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] ValkyrieSky Online[小雲繼C9後第2度推介必玩之作]

好慘 我隻 弓( HUNTER ) 單打 10-14LV 果個 BLACK CXXXXD 打到BOSS 完完全全 比佢屈機= ="
閃得到D彈 又 打唔到BOSS 打到BOSS 又閃唔到D彈... 卡關OMG / __ \ 技術有待改進
回復 支持 反對

好想玩..但唔識韓文v3v""
EY3P 發表於 15-2-2010 14:54

英文啊..韓文= =你連評測都無睇..係到呃post 過份
回復 支持 反對

岩岩先見到呢個po
原本想玩日版 但係有英文就緊係玩呢個啦 xd
但係點解好似冇你地講既紅國/藍國咁既
回復 支持 反對

韓國果然係online之國......

香港要代理...恐怕唉

無眼睇

第一次見類似雷電的online遊戲
回復 支持 反對

好似話ob啦bo=_=
回復 支持 反對

入到選server畫面幾秒後彈game...
國際版日版都係咁...
回復 支持 反對

有冇人而家仲玩緊,大約10~11LV左右,我而家已經打到第四個場...開始唔夠抽(我係法師)

名字toko(10lv法師)
技能:龍卷lv3,冰暴lv2,火彈lv3,雷電lv2
合技:火花lv2

感想:法師有得減速,唔知其他職有冇得減,但玩法師有少少似東方="=!
而且法師最多可以同時鎖五隻(大約2秒鎖晒)(如果得四隻會有一隻食兩次)
清怪一流...龍卷同火花可以打子彈,用得好d彈炸你唔到=!=

一句講晒:法師真係遠近都得,打任一流
回復 支持 反對

請問申請完ac應該點??佢彈個英文= = xxxxxxxxxxxxxx然後寫住我email
係咪等信?
係ga話要等幾耐
回復 支持 反對