查看: 4830|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [CB]Huxley : The Dystopia [IN GAME PHOTO]

game 名: Huxley  the Dystopia
類型: MMOFPS
官網: http://huxley.ijji.com/

YOUTUBE 片:
http://www.youtube.com/watch?v=PexcQtfTlv8
GAMEPLAY 片段:
http://www.youtube.com/watch?v=MHQQIx81rTI

Minimum
CPU:
P4 2.4GHz
RAM: 1GB
Graphics: Nvidia GeForce 6600
Operating System: Windows XP
Hard Disk: 6,000MB
Direct X: DirectX 9.0c

Recommended
CPU: P4 3.0GHz
RAM: 2GB
Graphics: Nvidia GeForce 7600
Operating System: Windows XP
Hard Disk: 6,000MB
Direct X: DirectX 9.0c

簡SERVER

我隻角色 叫GURREN..順帶一提 創新角時好似AION咁.好多選擇俾你較

新手村

新手村入面唯一一個野戰場地(俾你體驗下實戰 都幾好玩 有挑戰性)

補充彈藥既地方

殺左怪之後會跌物品俾你汁 有時會跌裝備

用火箭炮可以一炮KO佢地

俾隻怪射中= =中左毒

死Q左

每個場都有隻BOSS 有時有2隻   (BOSS極度難打 我死4次先殺死佢)

幾經辛苦殺左隻BOSS(殺左BOSS 有時會跌綠色裝備)

就係呢D綠色裝備 OR 物品

7LV 就可以脫離新手村 (順帶一提 走之前新手村任好好玩 係訓練營 最尾一關會有隻好巨型既怪出黎嚇你 可惜唔記得CAP 圖= =因為實在太大隻 攪到我掛住走佬..隻野係無敵既  走佬就可以過關)

城市入面既第1個野戰場 (其實姐係副本) 一入去好恐怖 門一開 成堆野湧出黎

呢關好難打 1個人好難可以全通    所以組隊入比較安全

載具圖: ( 上網搵的圖)

CB完之後
隻GAME會係免月費制度 ( 商城制)
主要賣D裝飾既裝備 所以買唔買都OK
呢隻算係技術GAME
長玩都唔錯嫁

隻GAME個SYSTEM有D特別   同其他FPS OLG 比既話
平時有得係個CITY入面行黎行去 "當然係用WASD  黎行" 接任務 買盔甲 武器 交易玩家
有得 去打副本任務  好多時都有坦克戰機載具俾你用
平時D任務係殺怪 救人 拎野  
D怪 好鬼多種類 同埋D怪好群居= =又聰明 所以好難打  
可以當佢單機GAME咁玩
就算你單機玩副本 一樣可以升LV  仲升得幾快TIM
LV愈高 可以用愈型仔既裝備同槍 遲D仲可以係城市買電單車黎騎
技能係可以買

一開波有2個種族俾你簡   
第一個係人類(LOGO係隻馬騮)

第2個係類似變種人 既物體

每個種族都有3個職業   近戰  中距離  遠距離
唔同職業有唔同技能
近戰係 疾速 (姐係疾跑啦)
中距離 係瞬間移動 ( 向前面方向瞬間移動幾步)
遠距離  未玩過 應該係隱型
3個職業用既槍都唔同 我就係中距離   有機槍同火箭炮  
有紙娃娃系統 基本上換一件裝備就會唔同樣
有時D裝備要用戰場章黎買   戰場章好易拎   去玩PVP系統 一場可以拎1個
第2個SYSTEM係 PVP系統   就係平時FPS OLG既 SYSTEM...開房開場

隻GAME既畫質都幾高下 不過而家要玩既話...要住係加拿大 美國  住   又或者你用PROXY  去拎 BETA KEY .   係呢度拎  http://www.fileplanet.com/beta-center

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
JSN + 8 內容精彩

查看全部評分

回復

畫面真係唔錯~
又可以自己去做任務~
又可以同人pvp~
可以比較耐玩~
回復 支持 反對

試用proxy偷key中......
回復 支持 反對

=____=隻game主要玩架?
回復 支持 反對

4# chen-i誠x
第一身射擊GAME
(你喜歡都可以SET做第3身)

主要 2個陣營既對抗 + 清除 變種動物 ( 怪物)

升LV主要靠 解任務同埋副本

呢隻GAME 就算你鍾意 殺怪 OR  PVP  都岩玩  因為2樣都可以升LV
回復 支持 反對

好似好正咁 但係唔識申請ac加溝通唔到
回復 支持 反對

隻GAME的電腦要求幾高下,剛剛玩完來我都係玩要中上左右的畫質...
仲有D BOSS好仲意混埋係D小怪到,唔小心引到就好麻煩,玩完一會都唔知D任係做咩....
不過幾好玩的,就係無用講野悶左D,同好少人玩?(定係我見唔到)
回復 支持 反對

7# qq396390978
新手村好少人
你去到城市就知 LOL 勁多人

同埋呢 野戰區 係得你自己1個人  要組隊先可以有隊友幫你
回復 支持 反對

哦,點去其他城市嫁?仲有D子彈好少唔係好夠用,把槍明明係步槍來(應該)但係D彈道仲亂過機槍
回復 支持 反對

9# qq396390978
= =
要做哂D訓練營任務  咩咩TRAINING
做到有個ANTI-乜鬼野之後 就可以接個搭火車既任務
上火車就可以去到城市  上左火車之後就會有動畫睇
個動畫係主要講個城市既BACKGROUND 睇一睇。 幾過癮嫁

我把機槍。。。。遠距離根本無可能會中= =
我遲D10LV有把磁軌炮。。應該會好D
而家主要靠把火箭炮黎殺怪

子彈少-V-。。換槍。。高LVD既槍子彈會多DD 
不過都係要靠路邊既子彈站黎補充彈藥  因為好多呢D子彈站 
回復 支持 反對