查看: 7264|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 平放 彩星手 AC H.KAC台服

人物名稱: Eva葙曖
人物:藍寶,小桃,痞子妹,同老伯,睡寶,ㄚ肥
(小桃同埋睡寶有佢專用衣服,另外有睡衣一件)
卡丁車:金豬pro(185日) 颶風pro(285日) 尖峰(30日)
同冇得買的車 yamaha" pro電單車(永久)同埋FXT(358日)  舒適SR,有二個彩繪圖都係365日 (365日)[巨星魔鞋SR永久,夜鷹 SR,黃金捍衛者SR]
寵物:咪兔,喵喵,
氣球:有勁多 仲有d是抽的 買唔到[好多抽仙有既氣球同埋任務氣球]
有火光:一個繽紛花漾炫光 一個冰河風暴炫光 一個幽靈[一個無得買既黑色惡魔,一個劇場送的藍色個個
仲有其他:幻彩奇異筆(粉紅色同綠色)因為太多野講唔哂,車牌,噴漆個d唔洗講 要咩有咩 大把=.=
        有人物卡
        手套:彩色星手 5(就升4)
        任務:全都做哂
        車隊:神話星夕車隊            徽章:聖誕老人,城堡,同老伯都有
    可以入錢 可以面交 面交(mtr)
      有商城密碼,商城都係香港的,
     跑跑仲有203點,120$點卡都係得484點,  
      msn:patrick_lam@live.hk
     有意 可留言/msn我 我叫小浩
       我這ac買野買左過3000$(抽都抽左好多野)
      (更新左...新加 舒適SR 365日有彩繪的)
       d圖味更新 但係如果大家想睇 可以上game 打我個名  睇我車庫 !!!!
        平放:550$

回復

推推推推推推推推 有意msn/留言啦^^[[onion_20]]
回復 支持 反對

e加都冇乜香港人玩跑跑- -
何況收ac呢= =
回復 支持 反對

推一推仙[[onion_15]]要買 快手啦!!勁低
回復 支持 反對

星期5送我一台舒適SR30日/365日,我就用600元跟你買,跑名Xwin天使
回復 支持 反對

星期5送我一台舒適SR30日/365日,我就用600元跟你買,跑名Xwin天使
KEN4282006 發表於 30-6-2009 14:30

我講左 ac入面有點 你要買 可以自己買 你買左ac 之後買咩冇人理你
回復 支持 反對

我想睇下架yamaha"係咩樣- -
回復 支持 反對

我想睇下架yamaha"係咩樣- -
ShiNG_SeR 發表於 1-7-2009 08:52

放左相啦 可以睇^^ [[onion_15]]
回復 支持 反對

推推....值得買[[onion_48]]
回復 支持 反對

用相機影- -??
回復 支持 反對