打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] COMBAT ARMS |官網|影片|圖片| (HEAT PROJECT 2)

幾好wo...
好吸引吖.......
回復 支持 反對

講就唔係咁講! 有勁槍唔代表個人勁  , 呢點人人都知   但相反 冇勁槍既人都唔代表廢 起碼你都有機會死係佢手上  

點槍限日數 你大可以唔用      正如我本身都唔會拎真錢既玩online game一樣 只會用d game錢野
就 ...
keith007 發表於 3-5-2009 16:02

同意丫…幾中肯

----

成日見某種人係度踩低其他Game博上位

乜打機都可以打出優越感咩?

話邊隻邊隻好?

唔係想晒命, 只係想問下某d人又有無玩過COD4、UT3呢d聯機神作

論網遊, 又有無玩過大陸新出果dAVA ...

晒命真係咁好玩咩 ..
回復 支持 反對

= = 可以話CSO 一半人 完全唔知咩叫合作
見人就死衝  比人追 就走去隊友做肉盾

連線對戰既槍game 無合作 就唔叫好= =
回復 支持 反對

同sting一樣用Half Life2既引擎開發,果然有水準,夠真實而且系統需求低,人人都玩得順.........可惜CA封左hk既IP..................
回復 支持 反對

43# neaco
其實cso 經已好好了 有得用mic    .....  只係佢地唔識點運用架姐~
岩先前兩日  有個fd叫我玩cso  我走左去同佢玩  佢拎住枝點狙 一槍死 我就拎住枝鳥狙 要兩槍先死 但我偏要對住人地個頭黎射

到第2埸 佢叫我同佢一隊 OK 一隊了 跟住佢行去SM人 點知比人攻番轉頭 佢就開MIC叫人突破某某地方

我都係第一次聽到佢把聲架咋     (女仔來)
回復 支持 反對

隻game好正呀  但係冇得玩
回復 支持 反對

呢隻game唔係Nexon整嫁,係同Heat Project一樣,Doobic整既
來源:http://en.wikipedia.org/wiki/Combat_Arms_(video_game)
有冇印象,開heatproject之後有Gamania個圖,之後果個呢
至於玩既方面,我相信好快有得玩,因為你睇下樓主發既圖,
Licensed to Gamania Digital Entertainment in Taiwan
姐係台灣橘子代理左,好快會有得玩
------------------------------------------------------------
我E+下載緊,我下載完試下用一d方法上傳
回復 支持 反對

封左香港ip 喎= =
回復 支持 反對

我想玩>< 有冇期他既ser?
回復 支持 反對

其實係可以玩到gar,,,之前都有人係d到post過,,,但係要用proxy個d軟件,,,轉左自己個ip係美國,,咁先玩到,,,但係30min個proxy軟件就會off,,,,簡單d講30min就無得玩,,,會好無引,,,30min就cut一次=.=
回復 支持 反對