打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] COMBAT ARMS |官網|影片|圖片| (HEAT PROJECT 2)

勁似CSO!!!
回復 支持 反對

樓上係咪只認識cso sosad /.\   

唔好嬲唔好嬲.. 因為前排同人傾開計.. 香港大多人都認為cs1.6係game黎  而唔知係mod黎 >n<
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

cso
d槍無禁令仔
回復 支持 反對

韓版冇得申請ID
歐美版又BAN左HK IP
回復 支持 反對

有冇人玩到呀 我完全連接唔到佢個伺服器
回復 支持 反對

勁似CSO!!!
rickykeikei 發表於 25-4-2009 13:34

你玩cso 玩到上腦 定hi大左?
邊忽似
cso冇得同e隻比.....
cso廢..垃圾 唔中意我咁講  比你地慢慢插
回復 支持 反對

你玩cso 玩到上腦 定hi大左?
邊忽似
cso冇得同e隻比.....
cso廢..垃圾 唔中意我咁講  比你地慢慢插
流鬼‧ 發表於 1-5-2009 15:30

同意
cso 咩都要點 買廢槍都要點
cso畫面同呢隻冇得比
回復 支持 反對

講HP:
外掛多
咩鬼點槍都限日,game錢槍貴
唔更新,地圖多camp位
------------------------
CSO
完全比唔上cs1.6
地圖太少,畫面同cs1.6 無咩分別(不如玩返cs1.6)
有點數=明屈新手/屈無點數既人
爛橙專利:咩都要限日
韓國cso 好玩過香港多多倍囧
香港細路多,輸左就爆粗,camp死對面扮哂勁,串人無點槍

以上個人意見   如有反對請勿反串
回復 支持 反對

講HP:
外掛多
咩鬼點槍都限日,game錢槍貴
唔更新,地圖多camp位
------------------------
CSO
完全比唔上cs1.6
地圖太少,畫面同cs1.6 無咩分別(不如玩返cs1.6)
有點數=明屈新手/屈無點數既人
爛橙專利:咩都要限日
韓 ...
neaco 發表於 1-5-2009 13:40

講就唔係咁講! 有勁槍唔代表個人勁  , 呢點人人都知   但相反 冇勁槍既人都唔代表廢 起碼你都有機會死係佢手上  

點槍限日數 你大可以唔用      正如我本身都唔會拎真錢既玩online game一樣 只會用d game錢野
就係咁 用廢槍殺勁人 唔多唔少都會練到一身技術  到時你渣咩槍都唔會比d點數佬屈

至於cso d細路仔...    你以前都試過未見過世面而串人架啦 :p  e+係佢地未見過世面姐~ 佢地鐘意爆粗,理得佢丫   唔夠人打先講d野安慰場自己 ...

點都好.. 唔好理人地is ok    打咩GAME都係 CSO又好 HP又好  最緊要入面有FD 吹下水打下機 咁先有樂趣架麻~
回復 支持 反對