打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於有會員貼出的成果圖問題

關閉 [複製鏈接]

回復 25# 的帖子

呢場又係全場29GA話你點升PARA
主要問題不是分是石,800KILLS合是你自己說的,不用PARA LV3理論上不可能16分800KILLS合
不如你詳細地說一下具體升法吧,總比這樣含糊以對好
另外說到17分哈,我也想看看那圖,不知有沒有人幫忙呢
回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 9-11-2008 12:17 發表
呢場又係全場29GA話你點升PARA
主要問題不是分是石,800KILLS合是你自己說的,不用PARA LV3理論上不可能16分800KILLS合
不如你詳細地說一下具體升法吧,總比這樣含糊以對好
另外說到17分哈,我也想看看那圖,不知有沒有 ...

我由一開始已經要求佢講點升!
17分哈張圖我都想睇下,一直以黎我都係聽人講
回復 支持 反對

回復 支持 反對

原帖由 可憐的小皮旦 於 8-11-2008 23:31 發表
話說嘛.........
分不關鍵那什麼關鍵?
玩bug map只有450kill也上不到萬七分的說

原來你唯一的辯駁位置只在於分數,回8、9樓再看一遍吧
有什麼疑點、定論及關鍵我不再說,志貴都說了不少
說了那麼久才知道你拿一場2@4跟FFA比
你自己解釋不到就來招混淆視聽,你不是心裡有鬼是什麼?
這舉令我想到底是你邏輯思維有問題還是人格有問題?

再來理性一點說說...
首先,2@4有隊友貢獻,殺敵多少才升級的條件跟FFA完全不同
而且聖騎殺民兵及長槍的速度必定比你的羽箭打帝兵快得多
其次,人家說明了是聖騎食步兵,步兵的成本遠低於弓手
所以他的得分比你還少是絕對正常

原帖由 可憐的小皮旦 於 9-11-2008 09:25 發表
呢場都係
神弓精羽雙出殺全場
原來神弓之後唔應該出長弓 出埋精羽先係食兵王道

你不想看長篇論的話我簡單說明一次
你說800K合
即必定要用Para Lv3
即350K才升精羽,剩100石
450K才合神弓,剩200石,那何來一隻精羽?
到你神弓精羽雙出的時候已經是600K後的事了
當然我沒說你不是這樣打的,只是要這樣打及16分半合羅在正常情況下不能並存
誰不知道開了秘技的話,在350K時雙出神弓精羽又有何難

原帖由 可憐的小皮旦 於 9-11-2008 10:48 發表
我合果陣6p得9000分
出緊長弓兵
佢比盡咪又係得200石落左我袋
哈羅減返200咪又係1800

後面兩句我完全不知你所謂的是什麼
不過說這些廢話來也沒用

正式問你一次
1. 你說不用Para Mode也能16分半合羅,請你說一下怎樣將1300石變成1800石。
2.我當你之前只是忘了用什麼Mode。那說一下你怎升Para Lv3
那230木從來而來在8樓已經討論過,你先前說3P完場前用弓手、你精羽時4P是馬弓,加上你剛說的6P
得出結果就是有3家是弱手,而且都在你升Para Lv3前完全沒貢木給你!
即代表你只能靠其餘4家的貢木,那你不是靠秘技升是什麼?
3.由始至終都是你食346P,其他幾P都不理會你嗎?
4.已經忘了是第幾次問你了,你究竟玩什麼版本?
還是不敢回答嗎?是不知怎解釋在2,5X版本卻沒黃金或在3,25版換兩次石吧?
回復 支持 反對

原帖由 可憐的小皮旦 於 9-11-2008 10:48 發表
我合果陣6p得9000分
出緊長弓兵
佢比盡咪又係得200石落左我袋

如果係咁
17分哈嘅疑點都幾大
回復 支持 反對

17分哈可以用6P儲木換石解釋
不過呢

原來哈只要2000石啊

P.S 多謝奸雄搵圖@_@

回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 9-11-2008 15:56 發表
17分哈可以用6P儲木換石解釋
不過呢

原來哈只要2000石啊

P.S 多謝奸雄搵圖@_@

是不是我們太久沒玩了,改了2000石合哈也不知了

回復 支持 反對

原帖由 alesnow 於 9-11-2008 16:47 發表

是不是我們太久沒玩了,改了2000石合也不知了

應該係哈@@

返番主題,其實版本一定係3,25 or其他要16分先換到石既evo map
因為睇番圖,佢右下角既區域係舊format(3X2),2,5X個d係3X3(對吧?)

仲有仲有,如果1p照佢既邏輯分析(以2場evo比較),1p既學歷都應該幾得人驚
要知道2場係完全獨立既evo

唔同比賽模式(2@ 4 vs FFA)
唔同敵人
用唔同既兵(步同弓應該唔同打法吧,唔知佢點玩)
lucky draw都唔同

唔知佢幾時先肯解釋晒全部野
回復 支持 反對

我再試下計數...

出石次序:50,100,100,100,150,200,250,加血,300

設para lv1維持時間係到第2次100石之前,再加中場抽中2次石
= (50+10) + (100+10) + (20*2)
= 210石 , 再扣去升級所需石
= 60石在手,岩岩好升級lv2

設para lv2維持到800kills
= (100+50) + (100+50) +(150+50) + (200+50) + (250+50) + (50) + (300+50)
= 1450石

1450石 + 210石 - 60石
= 1600石

再另計中場抽石抽多3次,合共抽中石5次,同買石2次
= 1600 + (20*3) + (30*2)
= 1720
< (1800-50)
< 1750

而中場隨機器出現次數為90秒1次
所以16:37前有10次抽獎機會

保留加分權利...

回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

奸雄,升PARA LV2係用80石....要拎3次石 姐係0.46%仲要到4:30先拎到
仲有,10次內拎5次或以上石GA機率我計左了,0.514%
當事人點解要執著於分GA問題唔講下夠唔夠石既問題呢
原帖由 惡神 於 9-11-2008 00:45 發表

大佬 洗分我都洗到2萬啦=-=
回復 支持 反對