查看: 11300|回復: 53
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 講真- -喵喵魔力..個人意見

關閉 [複製鏈接]
我都係因513玩唔到先換黎玩喵喵魔力
點知打隻野就升到45lv ...我o哂嘴
同埋技升2lv只需180 --
仲要有技能屋
開頭做咩職都得
我覺得咁樣唔好玩囉真係
無哂個d 要解任ga野..無哂意思
仲有lv太易升有咩用?? 我45lv 仲係1lv技...會令到人地唔會升技
技太易升咁個個都19技有意思咩?
技係要用自己時間同耐性去升- -
魔力成4倍- - 坎1粒賣出去千幾..10粒一萬
錢係好易搵- -不過真係太無意思了@@
都係覺得513好[[bao_39]]
回復

你5鐘2玩咪5好玩囉,,冇人阻到你的,,每個人都有5同的意見ma
回復 支持 反對

原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 11:09 發表
你5鐘2玩咪5好玩囉,,冇人阻到你的,,每個人都有5同的意見ma

完全無講過唔玩?只係個人意見
回復 支持 反對

一句講哂...喵喵魔力改得太多
可能會冇咁好玩囉
回復 支持 反對

你唔好當哂去坎打一轉就發達咁濟 唔計平日買裝呢?補mp呢?咪又係要貼番落去

況且 都係果句 玩得私服預左乜都快 你咁唔想快既 可以自己升上去

我朋友都係因為想享受個過程先慢慢自己上 你咁唔想當初又點解要打個npc?

你大可以慢慢等513出番黎再番去玩
回復 支持 反對

原帖由 憂悠 於 1-8-2008 03:10 發表

完全無講過唔玩?只係個人意見

513個傑做咩都冇同人講,,依加影都冇埋,,喵喵都有做齊先整野,,訂時更身,,513話停就停
停左到依加都5知搞緊咩,,等死人咩,,去喵喵好過
回復 支持 反對

原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 03:16 發表

513個傑做咩都冇同人講,,依加影都冇埋,,喵喵都有做齊先整野,,訂時更身,,513話停就停
停左到依加都5知搞緊咩,,等死人咩,,去喵喵好過

講到尾..d人只係貪513佢把d野設定到好似原服咁姐

根本上513冇乜野可以讚
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 03:15 發表
你唔好當哂去坎打一轉就發達咁濟 唔計平日買裝呢?補mp呢?咪又係要貼番落去

況且 都係果句 玩得私服預左乜都快 你咁唔想快既 可以自己升上去

我朋友都係因為想享受個過程先慢慢自己上 你咁唔想當初又點解要打個 ...

講得岩,,我去1轉坎有20粒魔石,,轉頭補血,,買野都冇晒喇,,果幾萬蚊用成世咩,,一陣就冇la
私服升lv快,,又5洗錢,,你想慢慢升未玩正服囉,,升到你傻呀,,十分認同你的講法!!
回復 支持 反對

原帖由 聖天龍 於 1-8-2008 03:19 發表

講得岩,,我去1轉坎有20粒魔石,,轉頭補血,,買野都冇晒喇,,果幾萬蚊用成世咩,,一陣就冇la
私服升lv快,,又5洗錢,,你想慢慢升未玩正服囉,,升到你傻呀,,十分認同你的講法!!

可能佢地好享受係513果邊TK,狂爆粗,冇品人士既生活
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 1-8-2008 03:21 發表

可能佢地好享受係513果邊TK,狂爆粗,冇品人士既生活

果到d人勁膠囉,,成日tk,,高lv好威咩,,長升長升,冇魔就走,,有咩好玩,,好似打黃子咁,,出技清怪,,d魔c用吸血,,咁叫清怪??
回復 支持 反對