打印 上一主題 下一主題
收起左側

Chem

原帖由 piyopiyo 於 21-4-2008 01:02 發表

但聽聞有5千人超過25分[[tk_02]]

4500 左右only
8千人有20 up ...
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 21-4-2008 13:40 發表

4500 左右only
8千人有20 up ...

4500人都好多下[[tk_02]]
如果1間學校F.1-F.7 有1000人
拎唔到25分就即係有成4,5間學校咁多ge人勁過你 [[tk_02]]  
都幾恐怖

回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 21-4-2008 05:56 發表

4500人都好多下[[tk_02]]
如果1間學校F.1-F.7 有1000人
拎唔到25分就即係有成4,5間學校咁多ge人勁過你 [[tk_02]]  
都幾恐怖

都係ga .=.=
所以你真係要考好d, 唔好學我...
不過A-level , 有大約600人會無左lor (EAS /外國讀)

所以那些BBA, PAC, Med, AC 己經唔係我可以選的野=.=
只能係餘下的Science, Engineering 到選擇x_x"
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 21-4-2008 16:30 發表

都係ga .=.=
所以你真係要考好d, 唔好學我...
不過A-level , 有大約600人會無左lor (EAS /外國讀)

所以那些BBA, PAC, Med, AC 己經唔係我可以選的野=.=
只能係餘下的Science, Engineering 到選擇x_x"

so 果d 得果23分入恆商果d連eng,science都無得揀咪要讀歷史[[tk_02]]
聽人說BBA無前途,點解仲咁多人揀[[tk_02]]

回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 21-4-2008 08:49 發表

so 果d 得果23分入恆商果d連eng,science都無得揀咪要讀歷史[[tk_02]]
聽人說BBA無前途,點解仲咁多人揀[[tk_02]]

我同你溝通唔到, 算啦...
回復 支持 反對