查看: 16858|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 完美世界 已經開放了一年來一次『 樂古全民職業普查!! 』

完美世界 已經開放了一年來一次職業普查!!

最好說說你是什麼職業!?上仙 還是入魔!?

回復可能有機會得到分數喔^^"

單選投票, 共有 52 人參與投票
21.15% (11)
21.15% (11)
19.23% (10)
5.77% (3)
11.54% (6)
21.15% (11)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

羽芒...玩左幾個月ja....
未夠89lv 所以仲諗緊入仙定魔=v=

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tiu_mark + 5 上仙是城戰副本型 入魔是PK型

查看全部評分

回復

我玩羽靈////
岩岩開始玩!!
新手一個><

評分

tiu_mark + 5 歡迎加入完美喔^^

查看全部評分

回復

我個個都有玩- -個個職e+都過70lv,正身100lv法師= =沒心機升=[
下下俾羽芒殺,殺到e+玩拳武=]
我係(美x服既人)同ser2既人

評分

tiu_mark + 5 法師可以秒武俠 羽芒的說==&quot;

查看全部評分

回復

妖精 入仙

.......

.......

.......(好似太少字=   =)

帝江重裝仙妖精 97級
而家練緊大力神=    =好難練  

評分

tiu_mark + 5 大力神 陸寵最強0.0

查看全部評分

回復

羽靈

中間玩過武俠法師

武俠攻擊唔高,唔岩我比左表弟玩
法師太孤單,比左我家姐玩
羽靈先令我覺得好玩既職業,所以先玩落去
若果我一開始練武俠練到呢家,已經成仙入魔啦

評分

tiu_mark + 5 武俠主要是用來暈人啦!!

查看全部評分

回復

妖精..
........諗住入魔

評分

tiu_mark + 5 加油^^

查看全部評分

回復

法c秒武俠就有用,不過我只會對一個人有興趣~就係mark哥你d同類羽芒之一KILLER
我只係想殺佢~我d羽0,武俠下下係夜哭練果時都一定俾佢殺過
回復

原帖由 小影=] 於 26-12-2007 14:05 發表
法c秒武俠就有用,不過我只會對一個人有興趣~就係mark哥你d同類羽芒之一KILLER
我只係想殺佢~我d羽0,武俠下下係夜哭練果時都一定俾佢殺過

法師城戰場上可以秒羽芒

羽芒係屈閃避高,不過法攻係100%命中,而且法師攻高,

不過羽芒一樣可以秒你,其實姐係鬥快出技,邊個中先就邊個死先
回復

妖精 得87lv 實在好難升lv and 好悶 單練狂..- -

評分

tiu_mark + 5 妖精 可以打副本0.0

查看全部評分

回復