[抱怨專區] 大家千祈吾好玩熱血巨商!!!

玩咩服好
我玩緊台 日日都冇野做 外掛搞哂打寶升LV 廠生產就比官方搞抽獎搞到周街都係
韓巨而家要VPN了
國巨唔知多唔多人? D$幾貴下 感覺可以無課玩天王
回復 支持 反對

between 發表於 7-5-2020 01:29
玩咩服好
我玩緊台 日日都冇野做 外掛搞哂打寶升LV 廠生產就比官方搞抽獎搞到周街都係
韓巨而家要VPN了

已經冇玩國巨
大約10-12蚊一億
天王120億到
喪打全日搵到5000萬至4億(睇你實力)

生產嚟講都用途唔大
武廠  武器都冇乜用
防具...以前仲整下海甲  太LV太易升 太SET唔貴
210蝕錢搵笨 225要有制作書 而且唔易搵(同埋要用210裝整) 235 STILL NOT EXISTS
工廠以前整牌好好搵  依家巨大BOSS會出幻石神石  2000萬箱會出幻獸石定牌? 等等  所以用廠整都唔搵到啲乜
農牧場 整食物仲搵到少少錢 真係好少  整黃金蛋個啲就有攻城獎勵(白痴系統)  
豬排果片 係魔力藥 +智兵種等摧殘下只係笑話 即使要自殘都可以係武鬥場度執地下啲枱嚟食

人唔多 但未到死城  一般升LV熱點都有人  不過非熱門好升位都冇人升
回復 支持 反對

有正服唔玩玩私服 比人掠水應該一早預左架啦 重要高層全部系大陸團  你地都重玩得落先個下先好野 大陸d私服 出左名呃錢架啦 又唔系無樣你睇 之前吹到可以開多個唔同名私服呃錢 重要柒到比人督爆左 做得出呢d行為你重想佢善待玩家?勸你地重課個d低調d  陣間講多幾句 比人留意到你 等比人爆ac啦 佢地論壇成日都見到呢d
回復 支持 反對

mpl20005 發表於 21-5-2020 18:04
有正服唔玩玩私服 比人掠水應該一早預左架啦 重要高層全部系大陸團  你地都重玩得落先個下先好野 大陸d私服 ...

理論上登入方面同密碼儲存方面都可以做到SERVER個邊都唔知道登入用咩密碼
除非儲存密碼方法本身唔啱  如果唔係理論上係唔會被爆

如果會比人爆
1. 自己唔小心泄露帳密
2. 開SER啲人搞你(或串謀他人)
3. 有人HACK咗個SER+個SER用錯方法SAVE帳密

如果係2. 就算你幾低調 佢都CHECK到你比咗幾多錢 然後搞你

不過呢隻GAME由設計個個位已經係想掠你水
然後垃圾代理又掠多下(台巨)
回復 支持 反對

1234950 發表於 23-5-2020 03:31
理論上登入方面同密碼儲存方面都可以做到SERVER個邊都唔知道登入用咩密碼
除非儲存密碼方法本身唔啱  如 ...

我意思擺明就系開ser個d爆人ac啦 開ser個d根本就全部大陸人黎 爆你ac你估系睇你入幾多錢黎爆你ac咩 有入5000 自然有入5萬 50萬個d 唔通走去爆鳩自己大客ac咩 低調d 佢地咪自然唔會理你 太高調 惹到人地可能唔知邊個管理員 又見到你系香港人 唔爆9你ac爆邊個姐 d大陸私服最鍾意開埋d qq群微信群 一入到去你老味好幾個群組管理員 個d咪擺明親友團羅 呢d撚樣最鍾意系群到成日吹水  你浦頭浦得多 佢一唔妥你就可以叫人做鳩你 咁你可以點姐?私服黎咋 佢封你ac你可以點? 大把唔同post系講呢d 連大陸都有唔少玩家開過post講 咪又系大把水魚入場 佢爆1個5000既ac 後面重有幾十個入場 多你1個唔多 玩呢d大陸私服 就要預左隨時比人收皮架啦
回復 支持 反對

國巨唔錯 無掛
回復 支持 反對

大陸仔嘢 不了
回復 支持 反對