查看: 13665|回復: 9
收起左側

[綜合討論] TO掛住星夢的朋友~

HI~大家!
我係為左星夢依隻GAME先申請樂古AC!
我見依排有人開反星夢,但吾係個個都玩到
星夢個意義就係同大一齊引怪升LV先叫星夢!
我之前因為星夢識左一個女仔!個陣日日同佢升LV真係好開心!
個陣仲讀緊小4日日放學都同朋友玩星夢!有錢都放哂洛去隻GAME到
依家D ONLINE GAME買完點我都會後悔同星夢沒得比!
我最後玩個陣出到去聖劍(暗之甦醒)我仲買左隻獅子
坐左上去禁CTRL+右鍵打小純 扣我1滳血!哈 諗反起都興奮!但打小葵就一野比佢秒左- -
但一沒玩一排先知汁左...好可惜
彩虹冒險,星夢ONLINE係我地香港人GE回憶
我希望我依家18碎都可以玩反!
請大家如果想玩反星夢就出多D POS等有人會想收左星夢隻GAME!左重開反!
我希望我依家星夢仲可以日日反都屋企都可以上星夢引怪升LV識朋友^^
我前AC叫呂之湖80幾LV靈鬥士
如果重開我會改反個名!因為之前我比FD叫我阿女 哈!笑死 甘岩我真名叫阿男 XD
回復

支持啊!
真系2d game先做到呢種感覺,一齊引爆升lv
其他而加仲有冇2d game玩架.......

我個陣都系 放左吾少錢落去,而且最後送哂喲野出去 都成萬蚊架
點知2個月後就汁左,可以系汁之前玩次勁既 都吾錯啊 haha
回復 支持 反對

有開番咩?唔見既
回復 支持 反對

我都好中意星夢 如果有開番唔該大大通知我載點 謝謝
回復 支持 反對

星夢識女仔是常識吧
回復 支持 反對

好耐好耐已以前既回憶...."
回復 支持 反對

有無私人服可以玩?
回復 支持 反對

支持啊!
回復 支持 反對

我都有玩過..不過n年前比人厄左d裝就冇玩...而家都好想玩返..如果有【內容已被過濾(P01)】or 開番都想重玩..
回復 支持 反對

超想挽番呀!
由星空之門到星夢,一直都有挽
而家啲GAME冇一隻有心挽落去
淨係得星夢有江咁嘅FEEL!!

以前叫│漢堡包│
回復 支持 反對