查看: 32007|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 用唔到原本AC登入 Need for Speed World

關閉 [複製鏈接]

用唔到原本AC登入 Need for Speed World 有冇人可以幫下手??
回復

想請問一下閣下,"原本"的帳號是指?
回復 支持 反對

我都係 唔入點果D人有限制時間進入game(琴日仲入到)
依加話我PW錯 唔入點果D人會比人刪AC...........??
回復 支持 反對

回復 2# calvinngth

第一次開的AC
回復 支持 反對

回復 3# bevisyin

我今朝6點入到 但係依加又入唔到
回復 支持 反對

我都係 唔入點果D人有限制時間進入game(琴日仲入到)
依加話我PW錯 唔入點果D人會比人刪AC. ...
bevisyin 發表於 15-8-2013 14:04

那我最近一次登入遊戲時也出現密碼錯誤,但我的對應方法,就係直接話唔記得密碼,等EA寄封電節黎,重設密碼,就入到了,

至於閣下所指唔入點會比人刪除帳號,這種情況我就未試過,
即使我沒有入點,但我的帳號還在,而閣下所指的比人刪除帳號,
可能是遇到以下的情況:
極速快感世界係有4個伺服器,而每個帳號在每個伺服器也可以開設3個帳號,
而每個伺服器係不互通的,
簡單一點來說,即是閣下一開始是使用APEX-US的話,
那麼閣下再選擇APEX-EU登入,便會要求閣下開設新帳號.
重點就是這裡!!!
我都試過,有時候登入遊戲時,不小心轉了伺服器而自己又不知道,
進到遊戲時被要求開設新帳號,感覺就好像比刪除了帳號一樣,
只要選回原來的伺服器,便可以繼續遊戲了.

另外,想提醒一下閣下,正正因為上面的原因,
如果閣下使用SpeedBoost的話,
是有這樣的特點:
四個伺服器,3個帳號,總共就有12個帳號,
但是12個帳號是共用Speed Boost的哦,
例子:
閣下的帳號有12000 Boost,
閣下在APEX-US伺服器的帳號1使用了6000 Boost,
那麼閣下再登入APEX-EU伺服器的帳號1,也只有6000 Boost。
回復 支持 反對

回復 5# pk1234856

請閣下參考一下樓上,看明不明白^^
回復 支持 反對

回復 7# calvinngth

我明白你既意思,但係我轉左4個伺服器得APEX-EU登入到,而我平時用開既CHICANE-US就入5到(除左今朝個次).重設密碼我都試過但係都入5到,反而我另一個新AC(第2次開的AC)就全部伺服器都入到
回復 支持 反對

回復  calvinngth

我明白你既意思,但係我轉左4個伺服器得APEX-EU登入到,
而我平時用開既CHICANE-US就入5到(除左今朝個次).重設密碼我都試過但係都入5到,反而我另一個新AC(第2次開的AC)就全部伺服器都入到

pk1234856 發表於 15-8-2013 20:35

那麼想請問一下,這種情況是最近才有還是發生了一段時間?
回復 支持 反對

回復 9# calvinngth

在8月14號已經開始
回復 支持 反對