打印 上一主題 下一主題
收起左側

洗卡~~

無裝打火龍可以去打中頻任務01,一樣多卡,只係錢同經比高頻少~又易打
回復 支持 反對

我覺得唔會冇得玩囉= ="
0o牙樂o0 發表於 3-7-2013 00:30

講真,admin開到聲話唔想大家洗,尊重下人都咁艱難?任務01真係多卡,有冇打過?我自己都係打任務01賺卡~
回復 支持 反對

洗卡又唔係用外掛,我玩得開心咁咪得
成日自己一個打任變單機GAME咩唔通...
佢係唔想我地洗卡唔係唔比/禁止我地洗卡喎
回復 支持 反對

我見識到咩係自我中心既小學雞..
回復 支持 反對

洗卡又唔係用外掛,我玩得開心咁咪得
成日自己一個打任變單機GAME咩唔通...
佢係唔想我地洗卡唔係唔比/禁止 ...
0o牙樂o0 發表於 3-7-2013 19:12

你玩得開心 但係你令其他人難受 唔知呢D係咪叫自私呢?
有人話打任一定要單機? 唔識組團?
剩係一個火任04你用普通裝最少都要2個人先打得過

你知唔知洗卡呢個行為已經令香港人蒙羞? 外國人極大多數都唔鐘意人洗卡 , 唔只係個server既owner , 連其他玩家都係
以前唔係未見識過啦 , 洗卡洗到比人喪鬧

既然係咁 , 點解仲要洗?
以前正服就話難拎到卡先去洗 , 但依家呢? 隨便打都千幾張 , 點解仲要洗?
回復 支持 反對

回復 53# 0o牙樂o0

都唔知點解咁自私既人都可以做版主
    人地都講到明唔想人洗卡 又將時間改成90s先有卡囉(擺明唔想你洗,又可以俾真正玩既人囉卡)
   你都要夾硬洗,真係極度自私+唔理人感受 係唔係乜野都要立法先唔做呀? 識唔識乜野叫自律呀 ?
回復 支持 反對

OK我知大家有不同既睇法
我亦都冇強逼大家一定要咁做
更何況我而家又冇洗到,我只係招人洗
我而家有冇做到'洗卡'呢件事出黎?
再者我唔係做呢個版既版主囉-_-;;
而且之前都係要90S先有卡拎-___-而唔係佢改LOL
你地唔鐘意既可以唔參與姐係咪先lol

我唔知其他人有冇洗啦,佢地有只不過係佢地唔講出黎姐
我只係想大家快D拎多D卡去升裝去玩下姐~
講真我冇洗卡而家都899裝,唔一定要你地同我洗我先有卡拎到囉
我唔自律既一早既兩部電腦自己洗啦,唔洗上黎招人咁哂時間啦下話-___-
仲有洗卡唔一定係齋洗,可以大家鬥下去拎卡我都係比多個方式大家去玩姐
如果你地唔鐘意呢個方式既可以唔參與既姐-3-
講到我好似罪人咁,你地夠冇理我感受啦~
你地會唔會誤會左我洗卡既定義先??你不停刷同一關都係叫洗卡架?咁個D人又自私嗎..!?
回復 支持 反對

有無人有水劍9廢s=_= 沖左我2萬卡都沖吾到..
可用水劍8頂降下s鈍劍加卡換~
回復 支持 反對

入到先換到架而家都入唔到...>!!!
回復 支持 反對

有無人有水劍9廢s=_= 沖左我2萬卡都沖吾到..
可用水劍8頂降下s鈍劍加卡換~
◆維他奶◆ 發表於 4-7-2013 17:43

我聽人講9裝市價係2萬卡.... @@
回復 支持 反對