打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 【韓服】 SR 00 Qan(T) 全刃式 作戰視頻

回復 20# 低達使者

蛋蛋+埋強襲部件=神機一部...不過難逃被閹割- -00R 007G,之後就到00Q FS ...鬼叫00 3種強化裝備當初出果陣屈到達到神級境界麽... 00R無腦高係數,彈,量子化- -
007G沒cd高係數標<拉完就cd好繼續拉= =武裝高係數...但到宜家00R不在神,7劍技能改到50%發動...就知道00Q FS捎硬- -
回復 支持 反對

試完 SR OOQ 感覺較難用
回復 支持 反對

射擊能力不如S 00Q, 近戰能力不如SS 00 Raiser

咁你乜機都同其他機比咪乜都唔洗買囉: o (
回復 支持 反對

刀傷改到咁低都死要用r後
回復 支持 反對

睇落好似好勁
回復 支持 反對

刀傷改到咁低都死要用r後
g7777777 發表於 23-5-2013 21:25

因為本來還是換裝後才是主型態
自更新以來一路過來有很多人也是這樣開的
再說真的要玩射擊的話用無印Quanta還比較好wwww
射擊武裝什麼的加減用就好...
回復 支持 反對

射擊能力不如S 00Q, 近戰能力不如SS 00 Raiser

咁你乜機都同其他機比咪乜都唔洗買囉: o ( ...
qq369 發表於 23-5-2013 21:13

純碎個人意見 比較上確實是不及以上提及到的兩台機體 不過如果你有細心閱讀我既機評的話你會發現我也曾提及過SR00Q的優點 例如武裝全面 R后刀範圍大. 請閣下唔好斷章取義 以便概全 憑著我寫既一個缺點去斷定一部機體既全部
回復 支持 反對

這機r前 1武 舉槍動作太大大 不能收槍  2武雙槍 不能收槍 寧願單槍  配合低舉槍動作1武 +單槍2武 收 ...
永恆fung 發表於 23-5-2013 16:41

因為SR00Q的威力在浮游武器裏面算是偏高 而且回彈也快 在很大程度上這樣的設定是爲了遊戲平衡
回復 支持 反對

老實說 SR 00Q出來後機體不如理想 有點失望. 射擊能力不如S 00Q, 近戰能力不如SS 00 Raiser.
bbka 發表於 23-5-2013 16:19

咁都叫唔理想?
OOQ 同 OO Raiser係整得太勁姐
回復 支持 反對

咁都叫唔理想?
OOQ 同 OO Raiser係整得太勁姐
〝小趙﹏* 發表於 25-5-2013 13:03

其實都係因為00Q同00R做得太扭曲 對SR 00Q抱有太大希望
回復 支持 反對