查看: 21227|回復: 65
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] G改革進入倒計時,到底帶來光明定係絕望...?

國服已經G改完,而美服都準備G改<6月13改...至於HKF我就覺得如果G改會連埋研究所出?<如果G1良心尚在= =如果5係就同國服一樣無底洞:lol: 經過今次國服G改後,更加有人覺得部件系統有問題,比OC系統屈機太多...<2者可以話5同層次:L 而問題來了,HKF G改後到底係會有一班新血加入,定係老玩家繼續流失呢?

本人就覺得HKF G改革尚未係時候,因爲部件系統始終仍然有好多引藏的危機...機體太過多,仲有好多機屈機既潛能仲未發掘出來,一D萬能機,例如F91,又斬得又射得,沒左克屬已經令到部野麽都5怕拉,仲要防埋中距=..=斬你又斬得5夠它快,氣又多,簡直白色惡魔3倍速上身...otz而有D機體就因爲G改後太屈慘遭閹割,重EW就係個例子...雖然它未改廢之前既防禦力+埋部件真係沒野可以打得入甘<除左SP= =但改後,你改小丑一個都算了,但點解全部鐵壁機都要改阿?小丑本身R後就話高防姐,但有D係靠呢個技能先拉番防禦力不足既問題...變相搞到好多機都廢埋,所以hf統一甘改法,遲早會出事,令到機體更加5平衡...

以上純碎小弟意見,大家有D麽看法可以儘管留言owo
回復

G改我覺得無咩所謂...重點係改完之後補償派番D G幣比我有鬼用咩=.=而家我有既G都已經多到用唔哂...
回復 支持 反對

回復 2# ckchowhk1

G 自定義向你揮手
回復 支持 反對

回復  ckchowhk1

G 自定義向你揮手
bobby070809 發表於 22-5-2013 16:38

700萬G點抽都好難抽完啦= =加上我算係比較富有既玩家,想要既SR機通常都會用幣抽...要G黎做咩ORZ
回復 支持 反對

我覺得g改之後, 全格機會好難玩
回復 支持 反對

回復 4# ckchowhk1

雖然你講呢句野搞到我有D想打你...= =不過你講得又沒錯...木瓜對你D有錢玩家都沒用,根本上G 根本托...
回復 支持 反對

回復 5# yuen0620

根本5公平...點解靠氣搵食既要比人捎氣,反而F91呢D機可以+氣,本身條氣已經強過大把拳,仲要本身把刀根本快到要拳機開左EXAM系統就可以跟到,G改革既打出改善機體平衡既口號去左邊阿?甘你話平衡左去邊拉?
回復 支持 反對

回復  ckchowhk1

雖然你講呢句野搞到我有D想打你...= =不過你講得又沒錯...木瓜對你D有錢玩家都沒用 ...
bobby070809 發表於 22-5-2013 16:42

歡迎GO!會員 ckchowhk 現有GO!點數 5 及金幣 147,請選擇所需服務:

計番出黎我已經用左超過3萬蚊港紙入SD(仲未計動漫哥一大堆產品同埋之前買哥幾百個新手包)=.=大多數都係拎黎沖EX同埋沖OC
佢而家同我改左無OC同EX系統但係只係比番D垃圾G幣我真係講唔通囉
回復 支持 反對

回復 8# ckchowhk1

我都好似有3x個金幣...但近1年已經好少買點...v2ab果次都係6300收工...畢竟已經好少玩SD,無論HKF定HF= =呢D就叫有錢人的怨念嗎?xdd;P
回復 支持 反對

回復  yuen0620

根本5公平...點解靠氣搵食既要比人捎氣,反而F91呢D機可以+氣,本身條氣已經強過大把 ...
bobby070809 發表於 22-5-2013 16:47

其實覺得G改之後會更加唔平衡
回復 支持 反對