打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 【執勤任務公告的意見】唔好用個「第」字 (附加諷刺圖)

冇機, 冇機庫, 冇防爆, 真係冇乜吸引力....
yuen0620 發表於 20-5-2013 17:16

最有吸引力咪就係哥10張強化點擴充卡lo
回復 支持 反對

G1唔送防爆,係咪預左補償防爆冇得換G
唉......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
回復 支持 反對

睇到d人係咁叫g1送機位,好心你地窮就咪j玩啦,叫g1 送e樣又送果樣,你估人地唔洗搵錢?
回復 支持 反對

回復 13# AdolfHitler032

你認為佢咁收錢就會搵得多咩
係玩家都想要福利啦
依家驚溫的確係太小氣迫走咗唔少人啦
你見人家台服都係咁送機啦唔通台服就唔使搵錢咩= =
回復 支持 反對

見到超級版主個字仲以為係我問題
原來係星雨既錯
回復 支持 反對

回復 14# tp001c28

你認為d機庫會一定無任何人買咩?只要有人買左就=佢搵得多d.你話係玩家都想要福利啦,係g1都要賺錢唔係話送就送.另外人地台服有咁多人,所以消費者亦都多,咁個遊戲商咪有能力經常送野
回復 支持 反對

回復 16# AdolfHitler032

首先我無話過無人買機庫我認為機庫甚至係d人買得最多的tim
2來係人都知gameone想賺錢啦不過佢無經營頭腦嘛
gameone依家係高價打算搵多d結果令會入少少的人都走埋啊
你依家gameone唔虧下錢點搵返d客返來啊
好歹你係香港都算係有名的網遊公司送的野都太小氣了吧
依家明知台服的福利係好過港服但gameone都可以無視這個對手繼續我行我素咁你認為人流唔會流失麼?
同埋唔好講到大家要理解gameone苦況咁
出來賣野賣得爛就預咗比人插
如果顧客要體諒商戶咁邊個來體諒我哋客人
可以令客人體諒只有用心做這生意的商人
係有難處你大可以講出來唔使比人插得咁勁啊
更何況大部份玩家唔係無比時間同意見比gameone只不過係佢一直自我感覺良好
依家佢連複製貼上連錯漏都唔檢查你唔係話佢有用心做呢隻game啊嘛?
回復 支持 反對

回復 17# tp001c28

首先你話你認為佢咁收錢就會搵得多咩,所以我就問左個問題,無話係你講.我都知gameone唔識賺錢係很多人都知,你認為人流流最主要一定係佢經營手法唔好?d人流失其實最重要都係佢d服務,ser質素,更重要係個game既好玩性.好玩既game,就算個遊戲商幾差都有人玩,睇下cso就知.另外請求你唔好再拉台服黎講,因為人地玩既人多,姐係消費者多,個遊戲商自然有能力派野.最後我無講到大家要理解gameone苦況咁,只係我無人地咁自私同成個黑乞咁.最後你講到出來賣野賣得爛就預咗比人插好似離左題wo,用番你個顧客例子,邊有顧客要求商戶送野?你試下求金大福送舊金比你
回復 支持 反對

回復  tp001c28

首先你話你認為佢咁收錢就會搵得多咩,所以我就問左個問題,無話係你講.我都知gameone ...
AdolfHitler032 發表於 22-5-2013 07:41

回你最後個段....真係有很多客人買野時要求送野.又有客人3唔識7叫我送野俾佢, 又有客人買樣野叫野叫3折............

以上都是大陸客,離左題...

回正題, 其實對於一直狂入點消費的老玩家, G1除左不停加價之外幾乎沒什麼優惠, 就是不停壓榨, 長久以來唯一改善只係
500抽送機
但對相下就幸蛋送垃圾, 而最基本既也最重要既伺服器速度就不停縮水.

即係賣既野一日比一日貴, 但賣既野越來越屎

就如同你去叫M記外賣, 原本既套餐由100元加至200元,

很多客戶嘈完以後, 加送了1隻水煮蛋.

而送貨時間由岩岩開店時的30分鐘慢慢改成1個鍾,最後更改成6個鍾, 仲要係餐廳一早做好晒,凍晒佢先肯出門送俾你

佢打俾M記度投訴,佢用自動錄音回覆話多謝你既意見,88
你同外賣仔嘈, 外賣仔話:一係就買, 一係就走 (見簽名)
你上M記論壇度發表意見, 點知成個論壇俾人河蟹左, 個個都對佢歌功頌德

就如同今日既中國政府一樣
領導永遠公正嚴明, 國家永遠沒有貪污
橋樑倒下不是因為橋有問題, 而是貨車超載 (可是沒爆車"太")

香港永遠真民主, 所有既反對拉布做反佔中環都係真民主既正義表現

全人類反智
這個世界已經I PHONE了 (I瘋),不是嗎?
回復 支持 反對

有活動好野,除左強代卡,副官L,多G

好實用的野次次都係半年-1年先出一兩次.......
姐係又冇機位,又冇機

如 ...
GiantStep 發表於 20-5-2013 18:15

送晒成間G1比你好唔好
回復 支持 反對