查看: 12102|回復: 4
收起左側

[版務公告] 新示愛區,(情人說想的話)(活動)(更新)

首先係到講解下,
點解要用[新示愛區],吾用之前果個,
為左吸引更多人流,及公平!!
不接受其他留言哦!!!!

暗戀人士
你因為什麼原因而不敢跟你的暗戀對像示愛,
只要在此以下列表格留言示愛,即可獲得70樂點.
示愛真的成功,只要上傳一張合照,即可獲得100樂點.
當然若不幸失敗,不要氣餒!!
或者沒有親自去示愛,也可以,
上傳一張個人照也可獲得50樂點

熱戀中的人士
也可以依照以下表格,對你的伴侶說甜言蜜語,
即可獲得40樂點,
另外送上祝福及鼓勵給其他會員,即可獲得30樂點.
若果上傳一張合照也可獲得70樂點

暗戀人士
  1. 會員名稱:
  2. 對誰說:
  3. 想說的話:
  4. (加油,我祝你成功)
複製代碼

熱戀中人士
  1. 會員名稱:
  2. 對伴侶說的話:
  3. 祝福各會員的話:
複製代碼

E.G.*本人為例*
會員名稱:傲邪一少
對伴侶說的話:雖然你有時候係有點公主,但真係幾可愛,
愛就係咁簡單,吾好成日咁複雜喔!
祝福各會員的話: 比信心自己,有時候就係你掌握你地既愛情,
我好多FD放棄過佢地既愛情(吾應該散),
成日話為左佢好,想讀好書,先分手,
你地千奇吾好咁傻呀!!!!!!!!!!!!!
愛就要勇敢去嘗試!!!!!!!!!!!!!
怕失敗的人,永遠扣不著幸福.
祝各會員早日找到你的另一半,不要說後悔說話了

在此祝你們成功,幸福快樂,長長久久,
幸福或其他事不要等,努力去嘗試才有希望。

不要對自己沒有信心!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

若果完成了,上傳圖片連結:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4431682&extra=

舊示愛區貼
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2743277&extra=page%3D1
回復

會員名稱:19662279
對伴侶說的話:
老婆豬~HEHE 妳呢隻大豬豬,真係冇人可以得意過妳 <3
我會每天守護妳,直到永遠!LOVE YOU

祝福各會員的話:
拍緊拖既,打死唔好講分手
未拍拖既,早D搵番個XD(廢話)

評分

參與人數 1樂點 +70 收起 理由
傲邪一少 + 70 很認同,祝你永遠都咁幸福^^ 雖然逼你過黎H ...

查看全部評分

回復 支持 反對

會員名稱:君言不悔_S
對伴侶說的話:520 720
祝福各會員的話:
希望你們找到屬於自己的幸福

評分

傲邪一少 + 70 參與

查看全部評分

回復 支持 反對

會員名稱:896984934
對誰說:小美
想說的話:冇人可以靚過妳
加油,我祝你成功

評分

傲邪一少 + 70 怎麼感覺是你祝福他人= =

查看全部評分

回復 支持 反對

會員名稱:我思故我在
對伴侶說的話:傻妹,我知妳好錫我的,同妳一齊既時間真係好開心,呢世我愛定妳
祝福各會員的話:未拍拖既快啲有著落,拍緊拖既長長久久甜甜蜜蜜

評分

傲邪一少 + 70 參與!!好sweet wo

查看全部評分

回復 支持 反對