收起左側

[綜合討論] [對面的同學看過來]這邊的past paper系列很精彩 (16/11更新CE)

回復 20# zenith710
我冇econ SQ by topic ans 唔好意思
不過每條SQ都有寫到係邊一年既邊一條
所以你可以用by year ans黎對番既
但係點都會有d唔方便既..
所以我遲下考完DSE得閒既時候再試下搵啦

chem我都未有搵
唔知14版會唔會有 我問下佢先
回復 支持 反對

回復  zenith710
我冇econ SQ by topic ans 唔好意思
不過每條SQ都有寫到係邊一年既邊一條
所以你可以用by ...
小雪冰 發表於 11-4-2013 14:27

5該哂
祝你考得順利!
回復 支持 反對

回復 22# zenith710
唔好意思 14版都冇你想要既chem past paper
所以要等我考完DSE 比較得閒既時候先可以再幫你搵了
回復 支持 反對

唔好意思 14版都冇你想要既chem past paper
所以要等我考完DSE 比較得閒既時候先可以再幫 ...
小雪冰 發表於 12-4-2013 14:27

oh okay thx a lot!)
(just asking, what does dse exam end?may?)
回復 支持 反對

oh okay thx a lot!)
(just asking, what does dse exam end?may?)
zenith710 發表於 13-4-2013 02:43

我只記得小雪冰有讀bafs..最快都4月29先完
回復 支持 反對

回復 24# zenith710
不用客氣~
正如14版所說 我考埋4月29號既BAFS就考完哂筆試
跟住5月頭考埋口試就完哂成個DSE lu
回復 支持 反對

不用客氣~
正如14版所說 我考埋4月29號既BAFS就考完哂筆試
跟住5月頭考埋口試就完哂成個D ...
小雪冰 發表於 13-4-2013 13:57

oh add oil!!! 5使理我尼d住haha, focus on dse先
回復 支持 反對

回復 27# zenith710
非常感謝~
我考完試之後會盡快搵多d past paper架啦
回復 支持 反對

非常感謝~
我考完試之後會盡快搵多d past paper架啦
小雪冰 發表於 13-4-2013 16:52

搵PP自己做埋其實係一件樂事
回復 支持 反對

回復 29# 14588563
嘛 你說的也對
只不過我係考完DSE之後有一段時間都會有「PP恐懼症」之類既後遺症
所以唔會有興趣做住...haha
回復 支持 反對