打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] 「出前 de saucer」& Bistro Saucer(壇友影之輪舞曲有更詳細版)

今日又去打下....結果出前 de saucer又多左d野

即係右下那個「下次play的時候獲得的AF」
回復 支持 反對

可以自己開group???...1個人都得?

不過都系算la...我都吾系成日fc...就算打basic都系甘話..
回復 支持 反對

ya
一個人都得 而且可能會更有效率
回復 支持 反對

發現尋日#1更新資料有少少錯誤
今晚放工改返~
回復 支持 反對

不如Leaf大你開個post專係講「客人喜好o既食物list」
回復 支持 反對

有關#11六神大既圖片,我在#1更新了,可以看看
唯一未肯定既係,,出前 de saucer個Bonus既食材到底係送咩俾你
(不過大概肯定係3(或以下)tunes之中你拎到既食材其中之一相同)
--------------------------------
有念過的
不過因為資料太少所以唔再開第個帖
日後資料多了或者有機會開

不過ma
11月1未出新歌之前
小弟只可以靠睇其他人既Bistro Saucer獲得開歌心得了...
回復 支持 反對

慢慢不用急
始終跟住落黎呢一年 你篇野都可能有用
回復 支持 反對

睇黎我都系洗譜LA要...開得好慢= ="

123 TUNE就解到双皿...

我135 TUNE都中差4首/_\

你應該都系上代全譜CLEAR??
回復 支持 反對

睇黎我都系洗譜LA要...開得好慢= ="
123 TUNE就解到双皿...
我135 TUNE都中差4首/_\
你應該都系上代全譜 ...
kirinx 發表於 2012/10/7 15:40

我應該算係
所以我目前63 TUNES
個天秤已經開到95%
回復 支持 反對

補充一點的是,

出前 de saucer的前進方式有三種

第一種係徒步,第二種係踏單車,第三種係坐火箭

似乎每行1000km就會增加一次「出前回數」

-------------------------------------

冇記錯雙皿係117tune就解禁到

為何會有這麼大的落差呢?

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 4 感謝補充

查看全部評分

回復 支持 反對