打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 瑪奇英雄傳 聊天室活動

回復  alan28282000

講真我近E幾個月覺得我自己都好似有D野
不過有人同我吹下水先好D ...
滿天星 發表於 7-11-2013 02:04

星星~http://www.nakuz.com/bbs/bids.php?action=bidding&id=897你有無玩?無玩幫我投2個~我爸同我細佬都玩
回復 支持 反對

星星~你有無玩?無玩幫我投2個~我爸同我細佬都玩
alan28282000 發表於 8-11-2013 01:51

投左了 同埋你話會睇下戲既4個 定時見下面有10個 其實都唔算少喎
10個算係咁架啦啵 我計返我成日見果D都唔算多你好多炸喎
離開左中學 D舊既同學一年都見唔到幾多次 雖然whatsapp就成日chat 但想見個面難過登天
但其實我成日好得閒 係佢地忙 搞到唔係話咁HAPPY囉 我果陣都覺得我可能有病
因為之前試過keep住成個月每一日都會亂諗野覺得超唔開心 要不停24小時同人傾住計吐苦水我先可以頂到一日
但之後果日又繼續係咁...後來我睇佛呀果D野我先諗通返無再係咁 痴線

同埋其實我返ASSO我都無乜識人 就算識 都係得閒吹兩咀 但落左堂就無野講
不過返ASSO都有D中學同學 所以有時都有人陪下食野吹水咁既
覺得而家D人際關係個模式同中學唔同哂 識親D人都唔長久咁 所以都無咩期望了...
回復 支持 反對

alan28282000 發表於 8-11-2013 01:51

我聽日先比你 我而家實習緊 下午同夜晚應該都唔得閒ON
要凌晨先ON到 遲D傾~
回復 支持 反對

我聽日先比你 我而家實習緊 下午同夜晚應該都唔得閒ON
要凌晨先ON到 遲D傾~ ...
滿天星 發表於 8-11-2013 04:53

好~唔該你先
回復 支持 反對

好~唔該你先
alan28282000 發表於 8-11-2013 13:28

我忙到都唔記得上樂古--...
我PM比你呀D序號 之後重有排忙 忙到12月都重應該要忙 之後又要考試 喊出黎...
回復 支持 反對

話說你有冇WHATSAPP呀 我諗吹水既話要係WHATSAPP先會方便D
回復 支持 反對

好~唔該你先
alan28282000 發表於 8-11-2013 13:28

實習完lu 忙緊寫d文 寫完就開始溫書之後考試~
回復 支持 反對

實習完lu 忙緊寫d文 寫完就開始溫書之後考試~
滿天星 發表於 1-12-2013 22:20

我岩岩寫好一篇文YEAH!!張2000字引文最少500~我寫2000字引文340~唔夠~~
整多一粒鐘~又岩岩好2000字~引文522YEAH!!!!
回復 支持 反對

又廢左一個月~~仲有無人~~
回復 支持 反對

係度
回復 支持 反對