打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 老子實在忍唔住 去圖睇字

關閉 [複製鏈接]
預左比人撞架啦~ 係果位小學雞先生係車禍之後爆粗重要嘈嘈共
重要好似幾好玩咁 咪上黎同佢玩下~ ...
【闇影】 發表於 5-12-2011 05:38

你玩得起先算拉 講到自己天下無敵 系game已經同你講左吾鋸咪入比賽場解決囉 整系識得樂古口水戰   已經收聲吾濕你絛死傻仔 仲系到也文也武
回復 支持 反對

D人EQ太低
回復 支持 反對

D人EQ太低
【闇影】 發表於 14-12-2011 16:31

多謝@@
回復 支持 反對

你咁少證據人地點*信你?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
NuclearAsh核灰 -5 粗口字句

查看全部評分

回復 支持 反對

洗唔洗攪咁大,【闇影】你話你係大學生就應該比返少少大學生既風度啦,係條街人地踩到你,重對住你細細聲講句粗口,唔通你走過去打佢咩.好似宜家咁,如果你果陣唔理佢,都唔會玩到上論壇啦.大學生

宜家咁既情況只係高分低能既表現,少少忍讓都做唔到,呢個係最基本既一種有效溝通方法,下次識做啦,既然你英文咁勁,可以講用合理的理由講到佢無聲出.唔洗次次上論壇解決
回復 支持 反對

洗唔洗攪咁大,【闇影】你話你係大學生就應該比返少少大學生既風度啦,係條街人地踩到你,重對住你細細聲講句 ...
tsz25000 發表於 14-1-2012 16:08

你既講法已經去到 "尊重" 既層面
我相信果位人兄已經知道咩叫 "尊重"
但佢完全冇自重 道置雙方無尊重可言
希望咁多位見諒
回復 支持 反對

玩賽車比人撞好正常-_- PS (睇吾到你係大學生以為係小學雞添:p
回復 支持 反對

舊POST重提是必須的,
你左上角黑左你想遮乜野._.??
回復 支持 反對

一則普通到不行既車禍引起罵戰
再由遊戲內罵戰演變成論壇帖戰
靜完一輪之後又舊事重提...

或者各位有冇諗過呢件事係咪值得小題大做、不斷重提呢?
而家仲玩緊既玩家已經少,點解唔和氣少少大家互相體諒?

我明白人與人相處之間必定會有爭拗磨擦
不過我同時亦希望各位有罵戰之時都能夠盡量保持理性克制
正如下列引文所述:
其實講真玩車Game撞到講聲sorry咪得lol
洗唔洗搞到咁大單野出黎又開post

唉 有d咩事自己私底下搞掂佢喇...
KaiWeNG 發表於 22-11-2011 05:45 PM

比你道理上係岩又如何?嬴左條氣又如何?
不論你係撞人那個定係被撞那個,你都係撞到人

有手既,咪Say個Sorry日後好相見
冇手既,亦毋需惡言相向展開爭執
打隻Game姐...又唔係Pro-Gamer唔洗咁認真呱?

Anyway, 上面純粹小弟抒發下個人情感發下Up瘋
我亦唔係Force大家一定要跟我呢套諗法黎做事
不過為保持版內和諧氣氛,本帖將關帖處理

任何人士有異議請以PM方式向本人聯絡
不便之處,敬請原諒
回復 支持 反對