樓主: wonderingbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[純粹埋怨] 有關 [惡人]兵堡專用場* 有BUG事宜

樓主唔洗咁燥啦
暑假係咁架啦 小學雞唔做暑期作業係度打機仲要咁無品
回復 支持 反對

都唔明 有陣時 自選埋都要棄...勁無耐
回復 支持 反對

近呢兩個星期成日入你地個場玩..
因為以我所知樂古得你地係神到可以開3打4同自選文明
所以我好記得你地
我 ...
ericcheung1990 發表於 21-8-2011 21:13

多謝您的支持
我相信您係一個有品的玩家
成日都輸都照入我地場玩
學你話齋 我地係經常被人誤會
不過無辦法  我地都會諒解的
其實我地惡人同一般玩家的分別只係在於合作
同埋我地會好在意一些細節位 例如盾兵 微控 引兵 之類
唔係單單在於用z 死衝爛衝
不過如果想跟我地交流下兵堡心得或者想切磋都歡迎聯絡我地
您可以pm 比個msn我的

回復  ericcheung1990
快,準,團結,
快,不浪費一分一秒,5會哂時間慢慢等,揀埋邊日吉日先出兵,
準,選中 ...
明空 發表於 22-8-2011 00:09

多謝您的解釋
不過如果要分享的話  可以有好多
最好的方法就係同我地一team一齊打  
打下打下就會明白惡人同街人的分別所在
以及致勝之道
平時你地惡人開post  啲人都爭住入來抽水
而家甘平靜  一個抽水post都冇
吾通果班人有份系你地場搞事所以系 ...
cindywongkakay 發表於 22-8-2011 21:59
係唔係果班人就未知啦
不過某程度上我都同意您所講的說話XD
首先十分同意樓主!
本人是惡人丫佬...對於此事我是那個被人話開bug場的p1
樓主說的話亦是我想說的...
過往 ...
Type-R-club 發表於 23-8-2011 02:56

哈 作為受害者之一的您應該好多野可以發表.__.
樓主唔洗咁燥啦
暑假係咁架啦 小學雞唔做暑期作業係度打機仲要咁無品
usharehk 發表於 23-8-2011 21:43

其實我又唔係燥..只不過睇唔過眼
想怨下等大家知道我的地苦況  打機都係求開心姐
同埋人地可能仲細未知咩係尊重  我會原諒佢的
都唔明 有陣時 自選埋都要棄...勁無耐
~潁~ 發表於 24-8-2011 01:32

係囉 勁無奈
都唔明點解要棄  文明又係自己選 仲要棄
未開始已經可以贏左起跑線上  點解唔贏埋佢呢?
真係唔明
回復 支持 反對

原來打兵堡都咁大學問,連微控都有,真係失覺哂
回復 支持 反對

回復 13# wonderingbb

已同樓主切磋
你地控兵真係好勁..
就算同等兵力 大家都用z
相差仲係好遠  吳知點解..
我念只論控兵已經贏左好多人
睇離真係有一門學問-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

好唔好彩地又見到個輸唔起又話場主開BUG MAP的玩家
回復 支持 反對

嘿嘿,好多時都係出現在遊戲的後半段(通常係同盟死左一兩家後),首先唔理三七二十一話左你bug圖先,之後見你唔係好理佢,出個超必
哈哈,大家無得玩囉
當然啦,又唔怪得人,畢竟唔係每個人都唔會在意勝負,某些人睇得好重,唔可以輸。
小小的bug唔好話咩圖,都會存在,包括aoc本身都存在著bug,但如果本身公平無影響,咁其實又係咩大問題呢?惡人圖從開頭無人用,到現在十之八九玩家都會用,我相信其他人唔係傻仔,咁多人接受,你如果唔接受,可以唔用,無人迫你當然啦,點都多謝你帶比我一場遊戲!
回復 支持 反對

我之前用樂古兵堡都比人話用bug
之後比埋樂古條link叫佢下載,佢仍然話有bug
回復 支持 反對

我之前用樂古兵堡都比人話用bug
之後比埋樂古條link叫佢下載,佢仍然話有bug
tommytomy 發表於 20-9-2011 18:10

你同佢講
bug bug bug…
我bug你老木!
回復 支持 反對