查看: 14460|回復: 10
收起左側

[綜合討論] 點解冇咩人中意玩中華英雄?

感覺上好少人玩,我係指好少香港人玩

請果D玩中華英雄,同時又會去E區既人留言...

[會因留言人數而決定會否發大攻略帖]

我係玩蓋世ser既,如果唔係幾得好高lv想同我玩既請留言"你係蓋世ser既名"
回復

得我一個香港人玩?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

劍聖ser
樽裝蘋果茶
回復 支持 反對

唔係冇人玩....只不過分開晒...十幾個ser...1個ser又成十個分流
又多人掛綱所以覺得好似.....好小人玩甘
回復 支持 反對

唔係冇人玩....只不過分開晒...十幾個ser...1個ser又成十個分流
又多人掛綱所以覺得好似.....好小人玩甘: ...
~舉世無雙~ 發表於 15-6-2010 00:02
冇留意到呢點....
回復 支持 反對

以前我都有玩`
劍聖試過上到第6._.`[過去既事]
個陣玩格鬥王又拎腰帶`
真係好爽`..

但過去左lu`
我越玩越接受唔到中華英雄既[內掛]
內掛其實對我影響唔大`
我照樣可以掛內掛`
照樣可以升高LV`
但問題係`
玩內掛`根本唔係自己玩`
就算隻GAME好玩`畫質靚
用內掛升有咩意義呢`..

我黎呢到唔好想叫大家唔好玩`
只係講下我唔玩中華英雄既原因姐..`
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

②④尐埘丄冂菔務電話①⑧⑦0①⑥②⑥0③⑦QQ①0⑨②0⑦⑧⑥⑧⑥
【①】噺菿妹妹:①⑧歲--②②歲,乖巧紷珑 岢噯淸蒓 厛話蓜合,菔務菿莅。(性俓歷卟誃)
  【②】校園學妹:髙ф、學、嘟冇①⑥歲---②①歲,萿啵岢噯,嗰性幵朗,淸蒓薸湸.
  【③】酒紦嗨妹:①⑧歲---②①歲,性感,皮肤苩,褦唱褦跳.註動熱情,菔務菿莅,
  【④】藝校儛蹈學甡:②0歲---裑髙①⑥⑥,淸蒓薸湸,圊舂陽茪,瑤濞尐嘴,⑤悹精致,皮肤苩嫩,裑材棒
  【⑤】尐婦亽萋 :②⑥歲---③0歲,裑髙①⑥⑤,⑥0κG,颩騷,性感丯懑,冇ㄝ亽菋,熱情註動。
  【⑥】苩領郦 亽:②④歲---,①⑥③,④⑤κG,芞質優蕥,裑材ぬ.埘尙薸湸,熱情逩放.
  【⑦】呦稚園教師:②③歲,①⑥②,④⑧κG,妩媚,裑材ぬ.薸湸.蓜合 【薀柔似氺】
  【⑧】兼 职模特:裑髙①⑥⑧---①⑦①埘尙,性感.葙貌ぬ.芞質ぬ,裑材①蓅(繻崾提偂莱電話預啶)
  【⑨】另推極榀校埖 ,T囼 模 特,悾 姊:①⑨歲---②③歲 ①⑥⑥cm----①⑦①cm 卟斷莄噺ф
  【①0】韓啯ㄝ孩: ②0歲,①⑥⑤,④⑧κG ,性感,岢噯,佺套菔務,{呮冇伱想卟菿の/莈冇祂做卟菿の}《崾提偂約ぬ,洇ゐ媞恠校學甡妹》
  【①①】ㄖ夲媄ㄝ ②②歲, ①⑥⑤, ④⑧κG ,性感,岢噯,佺套菔務,提供站囼(㊣фㄖ夲A-∨)
  【①②】俄羅斯尐妹 ②①歲 ①⑦② ⑤②κG 薸湸淸蒓,埘尙性感(㊣ф俄羅斯妹妹)-《崾提偂約ぬ,洇ゐ呮冇②佲》
  【①③】 潶妞 ②0歲 ①⑥0 ④⑧κG 性技巧丯冨,㊣嚸,佺套菔務(肛-鲛技ポ特㊣嚸)

回復 支持 反對

唔鍾意玩啲武俠gane有現代字體=[
同埋個打怪無喇喇彈啲rock歌出黎- -"
回復 支持 反對