打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 終於決定..長久玩彩虹

雖然我有念個放棄..因為比ganmone代理..處理慢   好少更新..有左呢個念頭..

因為我經過 電腦中毒左一排...我先發現....我冇得玩彩虹 好寂寞~....

彩虹唔系差..系代理差..其實呢個game   系一個唔錯個game   有很多種功能...特別系副本~.

雖然話彩虹小人...但系你有見過  彩虹島game  有系電視宣傳過?  我覺得9個月都冇見過....

為左省錢都唔洗甘.. 彩虹島有  一千人玩  我都好開心  ....

e+新手..又難升...   點解冇個20lv之前人物都有1.5倍經驗呢?   

仲有d野貴到我唔想甘 ...如果真系羅其他服甘比  你會覺得 差距好多....

其實   彩虹章系大陸20-30蚊就可以買到個...點解香港甘貴... 問下官網有冇d抽獎活動啦  我順便比個大陸彩虹島官網  你會覺得....咩叫真正彩虹  ...

唔好話大陸掛多...  如果掛真系可以多d人玩.. 我不如話有掛...玩彩虹  手動升到200lv  你起碼玩上2年以上啦  除非你系電腦狂

http://chd.sdo.com/web3/home/home.html
注意彩虹遊樂園  同埋奇趣商城...
回復

因為出左其他GAME所以已經忽視左彩虹島ONLINE既存在
其實佢肯搞BUG,我已經好開心
的確,我有幾次話退出過,但系都,,忘不了,太好玩,經歷太多,有回億
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

一齊玩台版~
Hk小霸王 發表於 4-5-2010 00:40

就靠你個頭像同簽名
我肯定我係2kfun見過你

hello
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對