收起左側

§新信長RPG 8.3改進意見徵收

加多d人物 同技啦 如果可以加埋英雄
回復 支持 反對

冇錯..我之前本多單擋死守都守到..
不過基本上同死頂無分別...

8.3 好講速度..慢少少都會輸..就係咁先會搞 ...
衰仔包@阿鋒 發表於 2-4-2010 09:51

有關速度呢個問題,其實最主要都係唔想玩家過份掛機,不過現在問題好象成了不夠KILL
這問題一定會解決的.
不知依你所見,該怎樣改善?

未玩過

搵人開下場丫
gp01fb 發表於 2-4-2010 10:21

歡迎各位於樂股對戰系統開此劇,
另本人會不定時開場,歡迎各玩家加入遊戲

加多d人物 同技啦 如果可以加埋英雄
pca-002021 發表於 2-4-2010 11:20

新版9.0將會有人物上變動,亦會有新人物+入
8.4版本後期將會加入新人物現已於準備中,請繼續支持新信長RPG
回復 支持 反對

在8.3中 織田線很易玩 反之 德川線真係難玩到想死
而4個任務中有3個都在德川線 可否平衡兩線的難度?
回復 支持 反對

而4個任務中有3個都在德川線 可否平衡兩線的難度? ...
青山院長 發表於 3-4-2010 13:43

幻覺來
秀吉線同家康線都係2個任的
只不過係秀吉果邊太難要家康果邊幫拖=ss=
回復 支持 反對

不如廢左德川線
最後一關唔係打第六天魔王 而係打德川家康
哼哼哼
回復 支持 反對

希望有更多人物能二轉 咁相對地 酒井一轉都應該加強 or 有三轉
回復 支持 反對

而4個任務中有3個都在德川線 可否平衡兩線的難度? ...
青山院長 發表於 3-4-2010 05:43

先就問題作出回應,於8.3(8.4)版中,暫時未有明確確定分為織田線及德川線.
相信應該是指下路(織田線)及上路(德川線)吧.
其實8.3(8.4)版本現還沒有設定能否完成任務之獎賞,亦即是說現在就算沒完成任務也對遊戲進度無影響的.
而8.3中只有4任務,是每路2個的.8.4已新增4任務了,而且是6人共同面對的.
新版將會再次對2線問題作出更改
相信難度將會更平衡吧.
請期待新版8.4(完整版)之推出吧
收到更多意見將會令新版更完美.

不如廢左德川線
最後一關唔係打第六天魔王 而係打德川家康
哼哼哼
青山院長 發表於 3-4-2010 06:27

有關最後一版之問題8.4版講會繼續保留信長為最終角色.
而9.0版將會為大家帶來更新一步之感覺
就先賣關子了.
有關廢了某線或更改角色意見將會保留接納或採用.
先感謝.
.
希望有更多人物能二轉 咁相對地 酒井一轉都應該加強 or 有三轉
不動翼 發表於 3-4-2010 08:15

新之角色系統將會於9.0版實施.
將會有更多之角色能夠轉身.
請暫時先繼續支持8.4版地圖.
回復 支持 反對

回復 17# 龜龜_浪

時先繼續支持?唔係囉 係永久的支持XDD 奇待你的新版@_@ 測BUG果陣 記得係M群叫我@_@
回復 支持 反對

回復  龜龜_浪

時先繼續支持?唔係囉 係永久的支持XDD 奇待你的新版@_@ 測BUG果陣 記得係M群叫我@_@ ...
不動翼 發表於 3-4-2010 11:40

多謝大大支持先,另歡迎於樂古對戰系統開場,測試及回報bug的
回復 支持 反對

推,信長rpg以往都做得唔錯,以前我不時都會同fd玩
係喎香腸你唔係al咩,以為你del左aoc,快d去jj m群報到,join下d 綠亞game玩下
回復 支持 反對