打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 封魔幻想online(3月13日 更新左人物加點法)

咩叫測評._.
(只係想叫人玩下e隻game._.)
豆丁123 發表於 8-3-2010 21:56
= =...你咁回
我真係無言 --
回復 支持 反對

我覺得畫已經唔係咁好
如果唔係出過漫畫
我信相係無人會玩

以現時咁既橫向格鬥質素
我覺得玩Elsword會更好
回復 支持 反對

開頭講下我玩咁多game咩垃圾game都有玩過,之前隻鐵3國e+又係魔卡做代理
本來都唔好玩,出左隻新野我睇電視就玩下啦,又好似gc咁冇得交易,雖然都冇所謂
但玩起就好膠,大家睇,新手野買100蚊賣到1千蚊,話咁快洗錢洗到幾十萬都得

係就係幾好玩咁,但係d數值,除左加力都冇野好玩,敏加爆擊又唔實際,機率性唔多好
體力高,只要打怪快,佢都打唔到你,比佢打中跌低起身又慢,加體都冇乜用,隻game速度好慢
但係隻隻人都有跑跳跑跳,2連跑2連跳,好似好好玩,不過冇哂特色,又冇女角,隻隻都一樣咁,呢樣野好緊要
按實f可回mp之後按d就爆氣,比防禦重有用,都唔使出技出技哂mp,按上/下會挑起人
按前/後攻擊又有重擊,但出得慢,人人按哂g就有3倍攻,又唔扣mp,又出得好快,解哂任都升到18lv,18lv爆力打高幾lv既怪都得,佢又還手好慢,新手時重以為怪唔識還手
回復 支持 反對

開頭講下我玩咁多game咩垃圾game都有玩過,之前隻鐵3國e+又係魔卡做代理
本來都唔好玩,出左隻新野我睇電視就 ...
hok5 發表於 9-3-2010 18:30

你18lv-0-?
知唔知開頭第一個副本 個個疾風裝 個d洞穴花同封魔金幣點有?
回復 支持 反對

話說隻game d人 好樣衰==
原諒我直言==
回復 支持 反對

我上佢個網睇過 都唔知玩咩既
回復 支持 反對

我上佢個網睇過 都唔知玩咩既
marco12 發表於 10-3-2010 19:56

你玩下咪知囉~~~~~~~!
回復 支持 反對

本來都唔好玩,出左隻新野我睇電視就 ...
hok5 發表於 9-3-2010 18:30

你真係好鬼煩,人地公司名都打錯
加上公測有bug當然正常,個bug都修正好啦
回復 支持 反對

你真係好鬼煩,人地公司名都打錯
加上公測有bug當然正常,個bug都修正好啦 ...
灰太郎 發表於 12-3-2010 20:20

咁奈之前既野重要嘈????公司名係咩??????佢唔係第1日出嫁,好奈之前封測左,重會有bug,同埋同你講bug未整好嫁,d人唔識bug唔代表冇,不過點都好,我都del左,好多人都冇玩,呢d都唔關我事,等佢整好睇下重有幾多人玩重好啦
回復 支持 反對

= =咩game黎嫁== 400幾mb= =犀利= =
睇下可唔可以玩到dnf果種快感先a_a
回復 支持 反對