打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 魔卡英雄(rpg玩法)

http://ch.gameflier.com/
今日封測
下載緊,所以無乜個人介紹住
只可以講根據官網介紹係同一般既online game唔同
我見到個名同官網以為係遊戲王玩法
但原來唔係

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 分類

查看全部評分

回復

幾時封測完呀?
回復 支持 反對

隻game d人1物睇落....幾似勁舞- -"
睇佢條片~動作都幾流暢既~
話說~我一開頭睇到個名都以前係卡game- -
回復 支持 反對

上面的
是T3制作...
回復 支持 反對

尋日都玩過下
畫面唔算十分令,不過應該都可以接受
佢既職業係無分既,而且技能都係分,打怪有機掉落技能卡
之後只需把技能卡裝上便可使用該技能
而佢最特別既魔卡系統都幾得意,你人口數高既話就可以出多D魔卡怪
魔卡怪可以分為一使用一張既家族卡(一召召幾隻)同無限次使用(一次召卡片上的隻數,欠數1~2隻)
卡魔只要你有石同埋有人口數就可以召,唔使hp唔使mp
你人口數愈多就可以召愈多
而每張卡魔都要唔同既人口數,好似我呢d新手就只係得2X到
召喚無上限,即係你1xxxx人口就可召成千隻新手怪
不過召卡槽到放一樣既卡亦會根據卡片說明而有上限
即係同樣怪最多召到4隻(而家新手既話),不過仲有人口就可以召其他既怪
而殺死怪會有個jocker點(好似串錯左.....不過差唔多啦)
每升夠200點就可召出一隻好似好勁既怪.亦可以唔召儲起佢(最多儲3粒)
愈多點召出既怪就愈有機會更強
其他就無咩野特別啦....
回復 支持 反對

@@隻game玩法幾新
回復 支持 反對