查看: 17049|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [轉貼]一月份Online Game推介

魔物獵人Froniter Online
推出日期:1月5日
人氣爆燈!都唔使多講啦!遊戲性一流,雖然要比月費但仍然有唔少FANS,不過玩慣MMO既人未必鍾意,因為除左操控方式之外,最慘係所有裝備要自己儲料整,玩慣點數online game既朋友一定覺得辛苦玩唔慣!

超時空戰記
推出日期:1月5日
機械人對戰GAME,特別之處係可以自己裝組機體,同埋可以打國戰,可以好多人對打。
畫面就好漫畫化,同埋有所謂「機械娘」(好毒!)
玩過一排,其實玩法似SD高達,不過國戰式多人對戰變化多D無咁易悶,但D機同畫面真係好難令人投入,如果係SD高達加呢樣玩法會好好多!

開心
推出日期:1月14日
大陸GAME一隻,回合制GAME 加3D畫面,賣點係無厘頭搞笑。我個人不太好回合制GAME,不過呢隻的確幾得意,比起過往既大陸GAME,呢隻個Feel已經冇咁大陸,我諗幾岩o靚仔玩。(但我都係頂唔順冇點試)

夢之希望
推出日期:1月15日
出過幾次既希望Online 又再出多次,一隻Q版搞笑既即時制3D MMORPG,有個連hit系統等你有得按下按下個keyboard打得過癮D。之前有玩過隻GAME真係唔差,但之前太多BUG,比泡菜仔KO左隻GAME。
順帶一提香港代理搵左代言人(原來仲未消失!)

勇者之歌
推出日期:1月23日
一隻Q版2D GAME,即時制,封測玩過一排,畫面同玩法幾似RO,再加少少RTS戰略GAME元素。隻GAME可以同時帶兩三隻兵,可以Set d兵自己打又可以獨立操空D兵好似RTS咁,幾鍾意呢種玩法,但畫面始終差D,唔夠RO果種可愛。

PRIUS守護之星 Online
推出日期:1月尾
即時制 3D MMORPG,類似AIKA, AION果類,畫面算係中上,未玩過唔知內容係點,唔寫咁多,睇片睇圖啦!

有片睇
http://www.youtube.com/watch?v=8rCOv2bpo60&feature=player_embedded

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
JSN + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

大家睇好邊隻?join埋一齊玩~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

MHFO的話~佢岩岩今日正式收錢所以無玩了(本人窮...)
超時空的話......ccb個時入過去幾次....都係5多想玩(個人感覺而已~不是遊戲問題)
開心~感覺同石2無咩分別~5多想玩
希望~以前都未玩過~會入去玩下~
勇者之歌~本身睇你講既野都想玩下~但睇左d圖......我放棄了.....(同一個畫面入面有2d既人同3d既人....第一張圖既花精同吸血鬼....)
守護之星...我半年幾前就想玩返下d技令既game(想有d野睇下~雖然已經5中意點怪打既game)可惜個時隻aika完全令我感到絕望.....玩左1日放棄了(通常法師既技幾令....但係aika可以係招招都完全想同動作......同一個姿勢咁掉d5同色既波波就當係5同既技....)如果呢隻d技令d都可以試下~(aion收費與我無緣....中華英雄算係5錯既game~可惜玩玩下我嫌煩...orz)
回復 支持 反對

頂多都係話prius同aika似姐 點會話同aion似呀=.=
回復 支持 反對

睇好守護...........
回復 支持 反對

冇一隻睇好-,-
有冇其他月份會出既online game介紹.
回復 支持 反對

等瑪英= v =
回復 支持 反對

夢之希望果個代言人咁似夢之航道果個既=3=''
回復 支持 反對

冇隻睇得岩
回復 支持 反對

夢之希望果個代言人咁似夢之航道果個既=3=''
EY3P 發表於 19-1-2010 19:53

一個叫湯怡0,0 一個好似系唐素琪.
不過都唔明點解gamecyber d game咁鍾意加「夢之」兩隻字入去/0\
新出既希望又變成夢之希望-_-
夢之航道, 夢之音樂街, 夢之樂章
仲有個夢之路娜好似之前話問玩家改名, 結果又變成夢之-_-
回復 支持 反對