查看: 17526|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 玩到美版Combat Arms(不需用代理連線遊戲)

遊戲名稱:Combat Arms 美版
測試會員名稱: (樂古會員名稱)秒士
官方網頁:http://combatarms.nexon.net/
遊戲類型: (如3D MMORPG, MMOFPS等等) FPS!
遊戲狀態: 內測/封測/公測/正式營運中 公測
星評對此遊戲的感想/經驗:
  畫面:★★★★☆
實在唔錯,爆炸效果勁迫真,
比起之前HP差好遠,
流暢度比HP要高,
講不上超完美,
但比CSO好
  內容:★★★☆☆
槍支數目唔講得上好多,
步槍有16支
衝鋒槍有10支
狙有9支
重機5支
散彈都有幾支
有好似HP甘既中尉連散,唔知大家記唔記得= =
有左輪,火箭筒,火箭炮等等之類…
仲有毒霧彈,炎霧彈(唔知點嗌= =中左會著火,持續時間)

模式:
任務模式
喪屍模式(同CS差唔多,都係夠鐘就有幾個變喪屍)
死鬥模式
搶旗模式

操作:★★★★☆
操作跟一般槍GAME基本上無異
有得噤住個制跑,左下有條氣,跑會扣氣

整體:★★★★☆
勁好玩,囧好有HP風味
因為係HP個開發團隊開發的
隻GAME是有外掛的= =
見到D人飛天,
跟住係空中用刀仔斬一下-.-跟住射出火箭炮,,囧

配置:
搵5到=,=

申請及下載:
相信大家都唔係完全唔識英文-_-
懶,
程式下載Hins:申請完帳號之後個頁面,跟住就會有載點俾你噤

感想A_A:
買槍方式係同HP一樣,要同某軍階先可以買某軍階槍,升軍階會有錢獎勵
但係槍好抵買= =高軍階既槍同低既價錢只差幾百= =
買支步槍都係800~1000一日,打一場都有120~200蚊
有得買7日(g$ 3900~5xxx),30日(g$15900~22xx),90日(g$ 40000~60000) 買愈多就愈抵
初頭買把一日既步槍= =我用果把K2,有得三點射,又準= =
跟住一日之後你一路玩就勁多錢= =之後再買多日數D
一開始買得既狙= =都機乎秒殺,,
全用GAME錢可買,但係滅聲器之類既果D要點數,唔用都勁準=,=無咩分別,
有鏡既步槍都可以SOON近,鏡又係用點數加裝= =唔加都屈死D高LV-0-
同埋岩岩玩買既步槍,都可以屈死機-,-有D步槍有3點射,有D無 睇清楚先買
順帶一提 HP100 AP100

好有HP風格
個雪嶺地形有幾分係幾似HP個雪嶺(看圖)
不過同D鬼佬玩,跟住佢地用咪爆粗= =
又成日話人係hacker=,=
我拎把新手槍3點射狂爆頭= =
跟住佢話Ching is hacker,kick him -_-...o咀
d鬼佬勁廢,囧,勁既都有~__~'
如果對hp意猶未盡- -..
真係要玩下= =
我好深深感受到hp 2世既感覺=_=

進入方或:
隻遊戲係封鎖左海外ip,
佢係o係網頁到登入然後開game,
有個方法好簡單,
可以唔用代理連都入到遊戲玩,lag唔lag就睇你連美國速度,我基本上都唔lag
只需要在網頁登入的一刻,ip是美國就可以,然後用本地ip入game都不會彈
所以用美國的  proxy4(網頁限定) or proxy5(指定程序),
(proxy5軟件及代理不予提供,請自行尋找,基本上在網絡上找到尋找proxy的網頁所列出來的我都用到,如找不到請pm我)
去在遊戲網頁登入,

用美國VPN登入網頁之後唔好按start,關了vpn再按start

關晒所有proxy之後,唔好交叉個網頁就可以一直登入都得-.-
重點只是打密碼登入的一刻是美國ip就得.佢真係,,,勁慳工夫=_=

希望多d人陪我玩啦,真係好正= =
我入面叫Ching2010
另送上遊戲照片,係唔係好似好熟甘呢=_=.

回復

我用埋代理同唔用代理都係 Lost Server
回復 支持 反對

我用埋代理同唔用代理都係 Lost Server
EY3P 發表於 4-1-2010 13:17

= =我唔用代理O係網頁登入,之後入GAME 都會LOST SERVER
我諗係你代理個地區問題,
我用有D美國既代理登入,之後開GAME轉返本地都會LOST SERVER

知道秘訣就可以試更多PROXY,不會限於VPN
試多幾個,我都係用免費果D PROXY5黎登入遊戲網頁-.-之後唔洗指向遊戲開GAME  唔LOST= =
證實左真係登入果陣係美國IP就得,
玩左三四日了~

之前用GOC VPN 既美國SERVER入遊戲個網 登入,之後再開GAME都唔會LOST SERVER
但係我開完GAME之後 熄左隻GAME  熄左VPN,再噤START GAME= =都唔會LOST SERVER
一直唔關個網可以一直入GAME唔LOST SERVER

最重要最重要既重點係  係個網到打完帳號,密碼 LOG IN果下係美國IP, 按START GAME,用返自己IP
回復 支持 反對

= =我唔用代理O係網頁登入,之後入GAME 都會LOST SERVER
我諗係你代理個地區問題,
我用有D美國既代理登入,之後開GAME轉返本地都會LOST SERVER

知道秘訣就可以試更多PROXY,不會限於VPN
試多幾個,我都係用免費果D PROX ...
秒士 發表於 4-1-2010 21:26

我等間慢慢試=P...
話你知..Ca有得改皮膚檔=P
回復 支持 反對

我會玩~~你講個個方法就同我之前玩韓國隻c9一樣~
不過我會等到考完哂試先玩~~希望你到時仲玩緊la+_+
我都好想玩返hp個感覺(不過無左hk人可能無咁好feel- -")
另外~~EY3P~你簽名既野係5係真嫁- -"之前你5係話5會出返hp咩?
回復 支持 反對

我會玩~~你講個個方法就同我之前玩韓國隻c9一樣~
不過我會等到考完哂試先玩~~希望你到時仲玩緊la+_+
我都好想玩返hp個感覺(不過無左hk人可能無咁好feel- -")
另外~~EY3P~你簽名既野係5係真嫁- -"之前你5係話5會出返h ...
kenkenmy 發表於 5-1-2010 01:11

相信我吧...
火線人氣還站於高峰
還有...發展潛力絕不會比任何一支Fps遊戲低
==========================
若果可以的話我會嘗試把客戶端中文化看看=P
把音樂都改成火線的
回復 支持 反對

宜家好似無HP私服?
唔係講笑....HP真係好好玩..比起CSO CS1.6更好玩..
平時我玩CSO 無乜癮....但係玩HP就唔同...有一種說不出的吸引力= =
回復 支持 反對

宜家好似無HP私服?
唔係講笑....HP真係好好玩..比起CSO CS1.6更好玩..
平時我玩CSO 無乜癮....但係玩HP就唔同...有一種說不出的吸引力= =
〝魅影〞 發表於 5-1-2010 16:26

慢慢等待吧...已經有團隊在研究了...C4還在
火線可能較適合香港玩家的口味吧...
啪們都永遠忠於火線...
火線一直以來沒有什麼更新...也能留著玩家...
這就是火線的傳奇...魅力...
若果火線的開發商繼續投入開發
      /開發權轉到別公司的話...
相信推出新地圖..新模式..新槍枝
火線以後一定會更上一層樓,,,
回復 支持 反對

我都覺得hp真係好好玩,
真係有團隊開發緊?
但係而家仲開發緊,,
即係出完韓版先再出中文版,.,
無返一年以上都唔會出阿.........囧
回復 支持 反對

我都覺得hp真係好好玩,